Obavijesti

Viral

Komentari 0

Muškarcima je kod žena bitan samo dobar izgled

Muškarcima je kod žena bitan samo dobar izgled
1

Iako gledaju dobar izgled, muškarci nisu previše izbirljivi. Odabrat će bilo koju ženu koja je nešto privlačnija od prosjeka. Za razliku od žena...

VIDEO

Najnovije istraživanje pokazalo je da su žene puno izbirljivije oko odabira partnera upravo zato jer su svjesne svog izgleda. Muškarci pak na ženama gledaju samo izgled, ali to ne znači da moraju biti izvanredno privlačne. Oni će se zadovoljiti svakom ženom koja je tek malo iznad prosjeka. Studiju su proveli stručnjaci sa sveučilišta Indiana u Munchenu na 26 muškaraca i 20 žena. Ispitanici su morali ići na takozvane brze spojeve, po dvije minute sa svakim. No, prije nego što su počeli morali su ispuniti formulare u kojima se tražilo da opišu što traže kod partnera.To je uključivalo bogatstvo, status, obiteljske obveze, fizičku pojavu, zdravlje i privlačnost. Nakon izvršenih spojeva istraživači su usporedili što su ispitanici prethodno napisali s onim izborom partnera koje su pozvali na drugi spoj. Muški izbori nisu bili kompatibilni s onim što su prethodno izjavili. - Muškarci će u principu izbrati svaku ženu koja pokazuje nešto više seksipila i privlačnosti od prosjeka - priča voditelj studije Peter M. Todd. Ženski odabiri također se nisu poklapali s prijašnjim izjavama, ali pokazalo se i da puno više diskriminiraju od muškaraca. - Svaka žena je svjesna svoje privlačnosti s čime usklađuje svoja očekivanja. To znači da biraju najprivlačnije muškarce. One traže muškarca koji će ostati s njima, ali one znaju što mogu dobiti i ne idu ispod tog nivoa - objašnjava Todd.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.