Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
107 komentara

Na obali Manhattana našla leš zasad nepoznatog 'čudovišta'

Ako je do službene verzije, to što vidite na fotografiji je kuhana i natečena svinja, no nisu svi to objašnjenje prihvatili zdravo za gotovo. Internet je pun drugačijih teorija

Denise Ginley/Screenshot
Video: YouTube
107 komentara

Denise Ginley podijelila je s medijima fotografije leša zasad nepoznatog stvorenja na koje je sasvim slučajno naišla u nedjelju ispod mosta Brooklyn na Manhattanu.

Slike pomalo zastrašujućeg bića probudile su mnogima maštu, pa tako od nedjelje sve do sada traje internetska rasprava o čijem je to truplu riječ.

Pročitati se da doista svašta, a najviše se ističu nagađanja da je riječ o psu, divovskom štakoru, rakunu, kornjači bez oklopa ili mravojedu. 

Također, neki su otišli korak dalje pa za tijelo tog stvorenja optužuli obližnji centar za oboljele životinje u vlasništvu američke vlade, sugerirajući očito pritome da je riječ o kakvom laboratorijskom eksperimentu.

Bilo kako bilo, tek je mali dio ljudi zdravo za gotovo prihvatio objašnjenje iz priopćenja odsjeka za njujorške parkove u kojem se navodi da je riječ o kuhanoj i natečenoj svinji.

U takvo što ne vjeruje ni autorica fotografija, a vjerojatno neće ni dio vas s obzirom na neke detalje koji nimalo ne podsjećaju na poznatog papkara.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message