Obavijesti

Viral

Komentari 12

Imaš priču, video ili fotografiju? Pošalji nam osvoji i do 130 eura

Imaš priču, video ili fotografiju? Pošalji nam osvoji i do 130 eura

Pravila su jednostavna. Svaku vašu priču, fotografiju ili snimku koju objavimo u novinama ili u video specijalu na Facebooku 24sata honoriramo sa 15 do 130 eura

Eno ga! A šta je Mile reka? Šalji snimku u 24sata, priča čovjek sa snimke nakon što je jarbol zapeo za most i podigao jedrilicu malo iznad mora. Bilo je to na ljeto kad je jedrilica zapela ispod mosta u kanalu Mali Ždrelac između otoka Pašmana i Ugljana. 

POGLEDAJTE VIDEO: Najbolje snimke čitatelja

Pokretanje videa ...

Ponosni na svoje čitatelje

Snimka je nakon objave u video specijalu na Facebooku i 24sata.hr postala pravi hit, a za to smo čitatelja i nagradili, kao što nagrađujemo svakog čitatelja koji nam pošalje materijal koji završi u specijalu 24sata ili bude objavljen u tiskanom izdanju 24sata. Nevjerojatnu snimku na kojoj se djelatnik Nautičkog centra Komiža zaletavao na turiste kod Modre špilje i urlao 'Idiote, kretenu! Biži ća!' također nam je poslao čitatelj koji je isto tako dobio nagradu.

Sad nagrađujemo - u eurima!

24sata se posebno ponose svojim čitateljima koji nam pomažu kreirati sadržaj i za to budu nagrađeni. Tako smo kroz godine dobivali razne materijale s lica mjesta, snimke vukova i medvjeda, rijetkih ptica i raznih drugih životinja, čudne oblike voća i povrća, prirodne nepogode, slavne osobe u zgodnim, ali i nezgodnim situacijama. I za svaku tu vijest koja je završila u specijalu ili u tiskanom izdanju, nagrađivali smo svoje čitatelje koji nam i dalje mogu slati materijale:

  • na broj 099 224 24 24, koji koristimo za Viber i Whatsapp poruke.
  • materijale možete poslati i na mail reporter@24sata.hr
  • ili preko aplikacije na stranici www.24sata.hr
  • putem www.facebook.com/24sata
  • ili putem Twittera na @24sata_HR 
  • ako imate pitanja, možete nam se javiti na broj 01/ 24 24 242 ili nas kontaktirati MMS-om na broj 099/224-2424.

POGLEDAJTE VIDEO: TKO JE KRIV?