Viral

Komentari 9

Najbolje snimke naših čitatelja reportera: Šaljite svoje priče i snimke i osvojite do 1000 kuna

Najbolje snimke naših čitatelja reportera: Šaljite svoje priče i snimke i osvojite do 1000 kuna

Pravila su jednostavna. Svaku vašu priču, fotografiju ili snimku koju objavimo u novinama ili u video specijalu na Facebooku honoriramo sa 100 do 1000 kuna

Susjed je odmah rekao da je jedrilica metar viša od mosta. Čovjek se bavi građevinom i ima oko za to, i bogami bio je u pravu,

zaključuje čitatelj koji nam je početkom kolovoza poslao snimku na kojoj se jedrilica pokušava provući ispod mosta u kanalu Mali Ždrelac između otoka Pašmana i Ugljana.

POGLEDAJTE VIDEO: Najbolje snimke čitatelja

Eno ga! A šta je Mile reka? Šalji snimku u 24sata - prokomentirao je čovjek sa snimke nakon što je, očekivano, jarbol zapeo za most i podigao jedrilicu malo iznad mora.

Snimka je nakon objave u video specijalu  na Facebooku i 24sata.hr postala pravi hit, a za to smo čitatelja i nagradili.

Nevjerojatnu snimku na kojoj se djelatnik Nautičkog centra Komiža zaletavao na turiste kod Modre špilje i urlao 'Idiote, kretenu! Biži ća!' poslao nam je čitatelj koji, premda nije bio na licu mjesta, upućen je u pojedinosti incidenta. 

Modra špilja bila je zatvorena za posjetitelje, ali turisti ponekad ne vjeruju da ne mogu u tu znamenitost pa ih skiperi dovedu pred ulaz kako bi ih uvjerili da je zatvoreno, objasnio nam je čitatelj, koji je za svoj trud i nagrađen. 

Svoje materijale odmah nam šaljite na broj 099 224 24 24, koji koristimo za Viber i Whatsapp poruke.

Možete ga poslati i na mail reporter@24sata.hr, preko aplikacije na stranici www.24sata.hr, putem www.facebook.com/24sata ili putem Twittera na @24sata_HR . Ako imate pitanja, možete nam se javiti na broj 01/ 24 24 242 ili nas kontaktirati MMS-om na broj 099/224-2424.