Obavijesti

Viral

Komentari 30

Najbolji prijatelji: 'Zajedno odu u šetnju, a Zeki bi htio i lajati!'

Najbolji prijatelji: 'Zajedno odu u šetnju, a Zeki bi htio i lajati!'
7

Zeki se kao i Luna odaziva na svoje ime pa smo se tako i sami uvjerili kad ih je vlasnica pozvala da idu kući. Susjedi su nam rekli da su prave face u kvartu i nema tko ih ne poznaje

VIDEO

Prije pet godina nabavili smo Zekija (malog zeca), a kujica Luna ga je prihvatila od tada su nerazdvojni. Vrlo je zaštitnički nastrojena kada se radi o njemu, pa ga zna sama primiti za njegove uši te izvući iz njegovog kaveza te ga odnese van, započela je priču Snježana Raguž, vlasnica ovih ljubimaca iz zagrebačkog Savskog gaja. 

POGLEDAJTE VIDEO: Pas Luna i zec Zekija su nerazdvojni

Pokretanje videa...

Zeki i Luna 01:07

- Oni jednostavno odu u šetnju na pola sata. Ne znam ni sama koliko puta smo zamijenili ogradu, ali uvijek nađu način da pobjegnu u šetnju - govori nam Snježana kroz smijeh. Zeki, kaže Snježana, voli puno trčati, ali isto tako zna skakati i maltretirati Lunu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zeki se voli igrati i s drugim psima, a toliko je bliska s Lunom da kad se ljube cijelu glavu stavi u njezina usta. Kada netko novi dođe u kuću Zeki ih ima potrebu najaviti baš kao i pas, a zna napadati i mačke. Uz to želi i lajati , baš kao Luna, ali ne može jer je ipak zec. Ista situacija je i kad netko prolazi ulicom, pa Zeki kao pravi pas trči kao Luna gore-dolje uz ogradu - ispričala nam je Snježana.

Zeki se kao i Luna odaziva na svoje ime pa smo se tako i sami uvjerili kad ih je vlasnica pozvala da idu kući. Susjedi su nam rekli da su prave face u kvartu i nema tko ih ne zna. Nikad ne prave probleme, a jedina mana im je, kažu susjedi u šali, što se ne vole baš maziti s ljudima.

- Pružaju nam pravo veselje, ovo je naša mala obitelj. Nismo nikad mislili da se može stvoriti takvo prijateljstvo, ali eto sve je moguće. Oni uživaju u životu, a Zeki čak i jede Luninu hranu. U šetnju uvijek idu zajedno i ne može se desit da jedan ode sam. Luna igra i s drugim psima, ali joj je ipak Zeki najbolji prijatelj - rekla je Snježana. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"

Pretplatnici tiskanog izadnja 24sata u ponedjeljak 22. 4. imat će priliku osvojiti vrećicu za reciklažu.