Viral

Komentari 30

Najbolji prijatelji: 'Zajedno odu u šetnju, a Zeki bi htio i lajati!'

Najbolji prijatelji: 'Zajedno odu u šetnju, a Zeki bi htio i lajati!'

Zeki se kao i Luna odaziva na svoje ime pa smo se tako i sami uvjerili kad ih je vlasnica pozvala da idu kući. Susjedi su nam rekli da su prave face u kvartu i nema tko ih ne poznaje

Prije pet godina nabavili smo Zekija (malog zeca), a kujica Luna ga je prihvatila od tada su nerazdvojni. Vrlo je zaštitnički nastrojena kada se radi o njemu, pa ga zna sama primiti za njegove uši te izvući iz njegovog kaveza te ga odnese van, započela je priču Snježana Raguž, vlasnica ovih ljubimaca iz zagrebačkog Savskog gaja. 

POGLEDAJTE VIDEO: Pas Luna i zec Zekija su nerazdvojni

- Oni jednostavno odu u šetnju na pola sata. Ne znam ni sama koliko puta smo zamijenili ogradu, ali uvijek nađu način da pobjegnu u šetnju - govori nam Snježana kroz smijeh. Zeki, kaže Snježana, voli puno trčati, ali isto tako zna skakati i maltretirati Lunu. 

- Zeki se voli igrati i s drugim psima, a toliko je bliska s Lunom da kad se ljube cijelu glavu stavi u njezina usta. Kada netko novi dođe u kuću Zeki ih ima potrebu najaviti baš kao i pas, a zna napadati i mačke. Uz to želi i lajati , baš kao Luna, ali ne može jer je ipak zec. Ista situacija je i kad netko prolazi ulicom, pa Zeki kao pravi pas trči kao Luna gore-dolje uz ogradu - ispričala nam je Snježana.

Zeki se kao i Luna odaziva na svoje ime pa smo se tako i sami uvjerili kad ih je vlasnica pozvala da idu kući. Susjedi su nam rekli da su prave face u kvartu i nema tko ih ne zna. Nikad ne prave probleme, a jedina mana im je, kažu susjedi u šali, što se ne vole baš maziti s ljudima.

- Pružaju nam pravo veselje, ovo je naša mala obitelj. Nismo nikad mislili da se može stvoriti takvo prijateljstvo, ali eto sve je moguće. Oni uživaju u životu, a Zeki čak i jede Luninu hranu. U šetnju uvijek idu zajedno i ne može se desit da jedan ode sam. Luna igra i s drugim psima, ali joj je ipak Zeki najbolji prijatelj - rekla je Snježana.