Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Najpoznatiji splitski rotor sa žardinjerama dobio i biljke

Splitska vijećnica Aida Batarelo (SDP) prije par dana je usporedila tri rotora koja su se gradila za tri gradonačelnika. za Kerumov je rekla da je ružan, ali funkcionalan, za Baldasarov lijep i funkcionalan...

Foto: Screenshot/Dalmatinski portal
14 komentara

Najpoznatiji splitski rotor posljednjih dana,onaj na raskrižju Puta Trstenika s Bračkom i Zajčevom ulicom, dobio je mediteransko bilje. Kako piše Dalmatinski portal, u žardinjere koje ukrašavaju središte 600.000 kuna vrijednog rotora, posađene su biljke.

Nastavlja se uređivanje najpoznatijeg rotora u Splitu, stigle biljke!

Posted by Dalmatinski portal on Friday, 8 February 2019

Inače, prošli tjedan su u naletu automobila uništeni dijelovi ovog privremenog rotora. 

Splitska vijećnica Aida Batarelo (SDP) prije par dana je usporedila tri rotora koja su se gradila za tri gradonačelnika, piše Dalmatinski portal. za Kerumov je rekla da je ružan, ali funkcionalan, za Baldasarov lijep i funkcionalan, dok je za najnoviji Oparin rekla da građani sami trebaju procijeniti. Njoj je odgovorio HDZ-ov Marijan Čelan.

STIŽE ZELENA OAZA? Privremeni rotor o kojem svi u Splitu pričaju dobio žardinjere

- Nestrpljivost za dovršetak projekta mogu shvatiti, ali ne mogu shvatiti kako je gospođa Batarelo postala nestrpljiva tek kad je sišla s vlasti. Pošto je teško uspoređivati estetiku dovršenog rotora i onoga u izgradnji (iako se Batarelo upustila i u taj pothvat), mišljenja sam da je dobro malo se strpjeti i pričekati dovršetak radova - rekao je.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message