Obavijesti

Viral

Komentari 68

'Najsličnije blizanke' na svijetu žele djecu s - istim muškarcem

'Najsličnije blizanke' na svijetu žele djecu s - istim muškarcem
1

Sestre su postale popularne prije nekoliko godina jer su išle na plastične operacije kako bi bile što sličnije. Od 2012. su u vezi s istim dečkom, a majka ih sada nagovara da zatrudne s njim te da imaju istu djecu

VIDEO

Anna i Lucy DeCinque (33) iz Australije proglašene su najsličnijim blizankama na svijetu, a sada su svijetu otkrile kako su spremne na zasnivanje obitelji.

Na to ih, kažu, nagovara njihova majka koja želi da zatrudne s istim dečkom kako bi imale identičnu djecu. Blizanke su već u vezi s 35-godišnjim Benom Byrneom koji bi trebao biti budući otac.

- Ljubav je ljubav. Svi smo odrasli. Majka nas nagovara da zatrudnimo u isto vrijeme i da rodimo prirodnim putem. Ne znam kako će to ispati. To će biti pravi izazov i pritisak na Bena - kažu blizanke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:01

Anna i Lucy su ranije planirale i vjenčanje s Benom, ali australski zakon ne dopušta poligamiju tj. ženidbu s više partnera.

- Ako bi mogle promijeniti zakon i stav vlade, obje se želimo udati za Bena. Mislim da to trebamo napraviti i da se to treba dopustiti i drugima. Nikoga ne povrjeđujemo - rekle su.

S Benom su počele hodati još 2012., prije nego su postale popularne. Odmah su mu objasnile što žele, a on se složio s tim, ali je ipak bio i malo nervozan.

- Znali smo da će neki misliti da je to nastrano, hodati s blizankama jer nas svi gledaju kao trofeje. Morali smo se uvjeriti da nas Ben voli obje - kažu sestre i dodaju.

- Ben nas tretira potpuno isto. Ako poljubi jednu, poljubi i drugu odmah. Kad hodamo, drži nas obje za ruku. Nikad nismo ljubomorne jer znamo da nas voli jednako.

Sestre su postale popularne prije nekoliko godina jer su išle na plastične operacije. Prošle godine su otkrile kako su imale 14 operacija u 14 dana. Jedna od operacije je bila i uklanjanje madeža na Lucyjinim leđima. Uklonila ga je jer takav madež nije imala Anna. Sve to kako bi izgledale potpuno identično.

Sada kažu kako se žele posvetiti tome da izgledaju potpuno prirodno. Prirodnom izgledu su se okrenule kada su ih njihovi pratitelji na Instagramu počeli vrijeđati.

- Htjele smo sve najveće, ponajviše usne. Lijepo nam je to izgledalo, ali sada shvaćamo da smo pretjerali. Nazivali su nas barbikama, govorili nam da imamo usne kao ribe. Blokirali smo komentare  jer su nas vrijeđali - kažu sestre koje su obrijale obrve te si tetovirale umjetne.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"

Pretplatnici tiskanog izadnja 24sata u ponedjeljak 22. 4. imat će priliku osvojiti vrećicu za reciklažu.