Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
21 komentara

Naletio na krivu: Silovatelju je predstavila vještinu kickboksa

Iako će završiti u zatvoru, Marku Willisu iz Engleske sigurno više nikada neće na pamet pasti ideja da nekog siluje. Usred prvog je pokušaja ostao bez svijesti...

21 komentara

Mark Willis (39) iz Cheltenhama na teži je način naučio zašto je silovanje zabranjeni seksualni čin. Naime, on je u ranim jutarnjim satima šetao gradom u potrazi za idealnom žrtvom. U jednom je trenutku uočio mladu i atraktivnu ženu, približio joj se i pristisnuo ju uza zid. 

Odmah joj je pokušao skinuti hlačice i tu je definitivno prevršio svaku mjeru. Da budemo malo jasniji - lovac je postao lovina. Ono što nasilnik nije znao je to da se žrtva koju je odabrao u slobodno vrijeme bavi kickboksom. Uz to je i završila nekoliko tečajeva za samoobranu. 

- Rekao mi je da ušutim, radim sve kako mi kaže i da me onda neće ozlijediti. Psovala sam, rekla sam mu neka se je**. Tada me je udario u lice i nastavio trgati odjeću, izjavila je anonimna djevojka. 

Nakon toga odlučila je iskoristiti svoje znanje borilačkih vještina. Prvo je pokušala izvesti poznatu 'polugu' kako bi mu ili slomila ruku ili mu nanijela dovoljno boli da ju ostavi na miru. 

Mark Willis

Njen plan nije uspio, pa ju je nasilnik nastavio udarati po licu. Tada su već bili na tlu. U jednom je trenu uspjela lijevu nogu dići na njegovo rame i iza glave. U funkciju je stavila i desnu nogu i stisnula koliko je mogla.

- Tada se počeo boriti za zrak. Dobila sam što sam željela. S desnom me rukom nastavio udarati po licu koliko je god mogao. Zatvorila sam oči i čekala da se onesvijesti i to se i dogodilo, opisala je napadnuta djevojka potez kojim je 'sredila' nasilnika. 

Ne preostaje nam ništa drugo nego od srca čestitati anonimnoj djevojci! 

Imgur


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message