Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Napio se pa izgubio sliku vrijednu 7,4 milijuna kuna

Suvlasnik skupe slike iz 19. stoljeća napio se u kafiću s potencijalnim kupcem umjetnine, a na putu kući izgubio ju je. Tvrdi da ne zna gdje je

NYdailynews.com
Foto: NYdailynews.com
5 komentara

James Carl Haggerty s Manhattana tvrdi kako je izgubio sliku iz 19. stoljeća, 'Portret djevojke', nakon tulumarenja u kafiću s potencijalnim kupcem umjetnine. Umjetnina je vrijedna 7,4 milijuna kuna. Sliku je navodno izgubio 28. srpnja, a sljedećeg dana je nazvao i suvlasnika kako bi mu priopćio nesretnu vijest. Umjetninu je pokazao potencijalnom kupcu O. Watermanu, vlasniku jedne galerije u Londonu, u uredu u zgradi Empire State Building, a izgubio je nakon sastanka. Većinska vlasnica slike Jeana Baptistea Camillea Corota, Kristyn Trudgeon, nije se iznenadila.
- Mislim da je on totalni idiot - komentirala je za New York Daily News u utorak. Tužila je Haggertyja te od njega traži puni iznos vrijednosti slike. Haggertyja i Watermana snimile su i sigurnosne kamere dok su bili u Empire State Buildingu, ali nakon toga umjetnini se gubi svaki trag. Haggerty je istaknuo da ne zna gdje je ostavio sliku. Provjerili su njegove izjave i na detektoru laži te se ispostavilo kako su njegove tvrdnje o tome da ne sudjeluje u prevari istinite.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message