Viral

Komentari 23

Našli mumificiranog muškarca na seks lutki koju je sam složio

Našli mumificiranog muškarca na seks lutki koju je sam složio

Ostaci 66-godišnjeg Valerija M. otkriveni su u jednom stanu u Sankt Petersburgu nakon što su susjedi prijavili nesnosni smrad. Umirovljenik je sam napravio seks lutku od smeća

Ruska policija pronašla je mumificirano tijelo usamljenog umirovljenika koji je umro u zagrljaju seks lutke koju je sam napravio.

Ostaci 66-godišnjeg Valerija M. otkriveni su u jednom stanu u Sankt Petersburgu nakon što su susjedi prijavili nesnosni smrad. Svog susjeda nisu vidjeli nekoliko mjeseci pa su posumnjali u najgore i pozvali policiju. 

Kada je policija provalila u stan, pronašla je beživotno tijelo muškarca koji je ležao na kauču pored svoje 'djevojke'. Po stanju tijela zaključili su da je umro prije nekoliko mjeseci, pišu Nevske novosti.

Policija vjeruje da je Valerij lutku napravio sam od predmeta prikupljenih iz smeća u blizini svog doma u okrugu Moskovski. Tijelo lutke napravio je od komada platna i špage, grudi od ružičastih ručnika, a glavu je skinuo s odbačene lutke iz jednog butika. 

- Tijelo muškarca je mumificirano, ali 'djevojka' koja leži pokraj njega na kauču ostala je 'neozlijeđena', stoji u policijskom izvještaju.

Vjeruje se da je čovjek umro prirodnom smrću.