Obavijesti

Viral

Komentari 23

Nedostajalo je samo vjenčano prstenje: Vjenčali se u zatvoru

Nedostajalo je samo vjenčano prstenje: Vjenčali se u zatvoru

BiH: On izdržava trogodišnju zatvorsku kaznu zbog razbojništva, no čini se da to njegovu 'frišku' suprugu ne muči. Odlučili su se oženiti u prostorijama dobojskog Kazneno-popravnog zavoda...

VIDEO

Mladenka u bijelom s buketom u ruci, mladoženja, kumovi, matičar, svadbena torta i - zatvorski čuvari. Ovaj scenarij odvio se ovog tjedna u Doboju, gdje su se Boris Marilović (31) i Sanja Vujičić (25) vjenčali u Kazneno-popravnom zavodu.

Nedostajalo je samo vjenčano prstenje, koje je zabranjeno iz sigurnosnih razloga. Naime, osuđenici tijekom izdržavanja kazne ne nose nakit, kako ne bi došli u iskušenje da ga zloupotrijebe. Nakon tradicionalnog "Možete poljubiti mladu" uslijedio je prigodni domjenak, a mladenci su bili izvan sebe od veselja.

Vjenčanje u zatvoru

- Ovo mi puno znači, nema veze što je on ovdje, meni je to bilo bitno s obzirom na to da smo na neko vrijeme razdvojeni. Iskreno, ne obraćam pažnju na to kako nas ostali gledaju, to mi je nebitno. Najbitnije je da se mi volimo - izjavila je Sanja, a mladoženja je kratko rekao da su zajedno već pet godina i imaju dvije djevojčice.

Matičari Željko Ninković i Zoran Ristić priznali su da im je soba za posjete dobojskog zatvora najneobičnije mjesto na kojem su dosad sklopili nečiji brak, dok je direktor KPZ-a Branko Miletić pojasnio da je mladoženja prije mjesec dana izrazio želju da brak sa svojom dugogodišnjom djevojkom sklopi upravo u toj ustanovi. Boris je u zatvoru četiri mjeseca, a Sanja će ga moći posjetiti jednom mjesečno, kako nalažu zatvorska pravila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.