Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
25 komentara

'Nemam samopouzdanja pa se želim promijeniti operacijama'

Lutka Barbie uzor joj je od djetinjstva, kaže, pa je 2009. crnu odjeću odlučila zamijeniti ružičastom i transformirati se u omiljenu igračku iz djetinjstva

Foto: Instagram
25 komentara

Ophelia Vanity (30) iz Los Angelesa dosad je potrošila više od 300.000 kuna na plastične operacije kako bi što više izgledala kao lutka. Dečko je podržava, ali se ipak boji za njezino zdravlje. 

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

 

This is one of my ensembles for the autumn season 🍂🌾 - Platforms by @currentmoodclothing from @dollskill, Skirt from @lolita_kawaiishoes, Shirt from @bananarepublic, Hat from @wish 💛💚 - PLEASE send me your prayers & best wishes! 🙏🏻 This is the 2nd time within 6months that I’m obligated to evacuate after another huge, dangerous wildfire has spread to my exact location. California also declared it as a national emergency; it’s been less than a day and 50K+ acres have already burned, 200 homes destroyed, and helicopters aren’t even able to fly or help in this windy condition! There’s been 0% containment thus far and is only spreading to more areas. 😔 I’m seriously hoping my house will be ok, otherwise I’m dead 🔫 I’m sorry but there’s no other way to put it. I’ve had to start over 5x in my past, yet there’s no comparison as I’ll have absolutely NOTHING left. I don’t have fire insurance, $$, nor the emotional & physical state to deal with such an unforeseen tragedy. #wildfire

A post shared by Ophelia Vanity▫️Anime Barbie (@opheliavanity) on

- On ne misli da mi trebaju sve te operacije, ali me ipak podržava i pomaže mi kad se oporavljam nakon zahvata - kaže Vanity koja se nekoć 'furala' na gotičarku, a sada želi izgledati poput lutke. Cijelog života pati od nedostatka samopouzdanja i opsjednuta je izgledom

- Sve dok je ona sretna s operacijama, to je najvažnije. Ja se ne bih operirao i smatram da njoj ne trebaju, ali drago mi je da joj raste samopouzdanje - rekao je, prenosi Daily Mail.

Blepharoplasty and Orbital Decompression 💉 Iodine all over so there’s no infections

Posted by Ophelia Vanity on Tuesday, 13 March 2018

Lutka Barbie uzor joj je od djetinjstva, kaže, pa je 2009. crnu odjeću odlučila zamijeniti ružičastom i transformirati se u omiljenu igračku iz djetinjstva. 

Svakih nekoliko mjeseci odlazi na injekcije Botoxa, a svakodnevno joj tri sata ode na šminkanje. Osim toga, operirala je nos, usnice i oči. Osim s nedostatkom samopouzdanja, Ophelia se bori si sa Gravesovom bolesti koju uzrokuje preaktivna štitnjača pa Vanity pati od nedostatka kilograma i voljela bi se malo udebljati. Zbog toga je pod liječničkim nadzorom. 

@75lbs my lowest weight 😱

Posted by Ophelia Vanity on Thursday, 26 October 2017

- Još postoji lista estetskih zahvata koje bih htjela. Među njima su i povećanje grudi i guze, njih želim najviše, ali zasad nemam dovoljno masnog tkiva pa to trenutno nije moguće - rekla je Ophelia. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message