Obavijesti

Viral

Komentari 1

Nezadovoljni klijent napao i tukao muža prostitutke

Nezadovoljni klijent napao i tukao muža prostitutke
1

Muškarac iz Springfielda optužen je za nanošenje teških tjelesnih ozljeda nakon što je priznao da je pretukao supruga prostitutke koju je unajmio

VIDEO

Amerikanac Anthony E. Mello (27) unajmio je prostitutku Sunday. Kad je tražio da mu vrati dio novca jer je bio nezadovoljan uslugom koju mu je pružila, pozvala je supruga koji je čekao u autu ispred zgrade. Neimenovana prostitutka rekla je policiji da je Mello srušio njenog supruga na pod čim je ovaj ušao u prostoriju. Najmanje šest puta ga je udario šakom u lice. Potom ga je držao za zglobove i vukao niz stepenice. Mella su roditelji prisilili da se prijavi na policiju. Za vrijeme ispitivanja, rekao je da ga je "prebacilo" kad ga je suprug gurnuo dok je prolazio kraj njega. Priznao je da ga je vukao niz stepenice. Suprug ima teške ozlijede glave i masnice po tijelu. Mello je stupio u kontakt s neimenovanom prostitutkom preko agencije Platinum Select koju je pronašao u telefonskom imeniku. Žena koja se kasnije javila na telefon te agencije rekla je da je par pokušao prevariti Mella. Navodno, agencija ne unajmljuje prostitutke. Umjesto, žene plaćaju njima proviziju za upućivanje klijentima. Objašnjava da ne mogu kontrolirati sve što one rade. Kompanija ne potiče niti ne traži žene da pružaju seksualne usluge za novac.
- Učestali napadi dovode u pitanje legitimnost i prirodu escort agencija - rekao je tužilac Darrell Moore.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.