Obavijesti

Viral

Komentari 1

Nije niti znao da u vrtu ima vazu staru 3000 godina

Nije niti znao da u vrtu ima vazu staru 3000 godina
1

Britanac je u svom vrtu 20 godina čuvao vazu za koju je mislio da je bezvrijedna. Ispostavilo se da je to skupocjena vaza stara čak 3000 godina

VIDEO

Neimenovani je vlasnik vazu dobio od ujaka prije 20 godina. Držao ju je u vrtu u Dorsetu ne znajući da je riječ o skupocjenoj egipatskoj vazi staroj čak 3000 godina.
- Držali smo je kao ukras, običan komad kamena. Stajala je u vrtu punih 20 godina i nitko nije mario za nju - rekao je Britanac.
Jedan dan je podigao vazu te primijetio čudan oblik. Pomislio je da je možda riječ o nečem vrijednom. Pozvao je stručnjaka kako bi procijenio vazu. Ispostavilo se da je to stara egipatska vaza. Koristili su je u procesu mumifikacije. Unutra su držali ljudske organe. Ova je vaza bila predviđena za jetra mumificiranih ljudi. Britanac nije mogao vjerovati da je u vrtu imao skupocjeni predmet iz Egipta.
- Jednostavno mi je došlo da malo bolje pogledam vazu, i to nakon 20 godina. Prepoznao sam motive na njoj te pomislio da bi mogla biti iz Egipta, pa sam pozvao stručnjake - kaže vlasnik.
Odlučio ju je prodati na aukciji. Vaza je oštećena, pa će za nju dobiti oko 8200 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.