Viral

Komentari 6

Novozelandsku premijerku u javljanju uživo prekinula je malena kći: 'Vrati se u krevet'

Novozelandsku premijerku u javljanju uživo prekinula je malena kći: 'Vrati se u krevet'

Vrijeme je za spavanje, draga - vrati se u krevet i doći ću do tebe za sekundu, rekla je premijerka te se nakon toga ispričala gledateljima u javljanju uživo

Premijerku Novog Zelanda Jacinda Ardern u javljanju uživo prekinula je njezina trogodišnja kći Neve koja je 'pobjegla' iz svojeg krevetića. Dok je premijerka pokušavala izvijestiti javnost o stanju s koronavirusom na Novom Zelandu, djevojčica je svojim tihim glasom dozivala mamu, piše Guardian.

Ardern je svoj pogled usmjerila negdje izvan kadra i djevojčici rekla da je trebala biti u krevetu. 

- Vrijeme je za spavanje, draga - vrati se u krevet i doći ću do tebe za sekundu - rekla je premijerka te se nakon toga ispričala gledateljima u javljanju uživo. 

- Ovaj odlazak u krevet nije baš bio uspješan, zar ne? - rekla je i dodala da je te večeri u kući bila i njezina majka koja je djevojčicu 'uspavala', no Neve se ponovno probudila i prekinula majku u javljanju uživo.

S ovim se događajem mogu poistovjetiti mnogi roditelji koji su dio prošle godine proveli u izolaciji ili radeći od kuće.

S obzirom da je koronavirus prisilio mnoge javne ljude da svoje intervjue, sastanke i javljanja uživo obavljaju online iz udobnosti svojih domova, puno se puta dogodilo da su te emisije prekinute realnošću kućanskog života.

Najpoznatiji takav slučaj je bio 'BBC tata' čiji su intervju prekinula djeca koja su mu upala u sobu.

Ranije ove godine, ministrica novozelandske vlade davala je TV intervju uživo koji je prekinuo njezin sin, koji je ušao u prostoriju uzbuđeno mašući ogromnom mrkvom.