Obavijesti

Viral

Komentari 10

Objavite prijatelje na šaljivoj naslovnici novina 24sata!

Objavite prijatelje na šaljivoj naslovnici novina 24sata!
4

Tko nije barem jednom u životu htio izaći u novinama? Evo prilike da priču o sebi ili svojim prijateljima objavite na naslovnici 24sata – i pritom se dobro nasmijete!

VIDEO

I ovu jesen 24sata nastavlja s iznenađenjima za svoje vjerne čitatelje. Nakon nekoliko uspješnih i zabavnih Facebook aplikacija, predstavljamo vam najnoviju - 'Lice s naslovnice'. Ova jedinstvena aplikacija omogućava vam da objavite ime i sliku svojih Facebook prijatelja na šaljivoj tematskoj naslovnici 24sata. Na raspolaganju vam je nekoliko tema, a na vama je da odlučite kojeg prijatelja želite 'proslaviti'. Ipak barem neki od njih zaslužuju jednom u životu biti na naslovnici dnevnih novina, zar ne? :)

Kako koristiti aplikaciju?

1. Pronađite na Facebooku aplikaciju 'Lice s naslovnice' ili kliknite OVDJE.
2. Odaberite prijatelja, njegovu sliku te temu naslovnice koju želite objaviti.
3. Generirat će se lažna naslovnica 24sata sa imenom i slikom vašeg prijatelja – objavite je na svome ili njegovom zidu, i tako podijelite sa prijateljima, dobro će se nasmijati.
4. Slika naslovnice pohranit će se u albumu na vašem Facebook profilu, tako da će vam uvijek biti dostupna, a u njoj možete i tagirati prijatelje.
5. Pozovite i druge da koriste aplikaciju.

Pustite mašti na bolju, odaberite najzabavniju sliku iz svoje ili galerije svojih prijatelja i učinite naslovnicu još smješnijom! Kreirajte ih više, mogućnosti su brojne, a rezultat iznimno zabavan! Aplikaciju ćemo, naravno, razvijati i dalje - dodavanjem novih tema i drugih mogućnosti, o čemu ćemo vas na vrijeme obavijestiti. 

Svakako prije korištenja aplikacije pročitajte uvjete korištenja navedene unutar nje.

24sata na Facebooku

24sata je vrlo aktivan na društvenim mrežama, a naša Facebook stranica ima gotovo 400.000 fanova. Ukoliko još niste, postanite fan 24sata na Facebooku i isprobajte naše ostale aplikacije:
24sata slave
Glazbena spajalica
24sataExpress Grejtst šitz

Želimo vam dobru zabavu i puno smijeha! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!
Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju