Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Obožava po užetu hodati na visini i do 2970 metara

Stephen (38) je uspio 'prošetati' na užetu između najviših vrhova u Švicarskoj. Između njega i smrti bilo je tanko uže. Kaže da se još uvijek prestraši

StephanSiegrist.com
Foto: StephanSiegrist.com
1 komentara

Stephen Siegrist (38) iz Švicarske često planinari po Alpama, a jedan od najdražih hobija mu je hodanje po užetu između vrhova na planini. Stephen je uspio 'prošetati' na užetu između najviših vrhova u Švicarskoj. Između njega i sigurne smrti bilo je samo tanko uže. Neobičnim hobijem počeo se baviti prije osam godina, a priznao je da se još uvijek prestraši prije nego zakorači na uže.
- Čovjek za ovakvo nešto mora biti psihički stabilan. Svaki put se prestrašim, ali uspijem smiriti sam sebe. Ipak je to osjećaj kao ni jedan drugi - rekao je Stephen. Dodao je kako je u prošlosti imao nekoliko nezgodnih situacija u kojima mu je 'srce skoro stalo'. Naglasio je kako nema problema ako se spotakne prema naprijed, ali ako se spotakne sa strane može biti zastrašujuće. U Alpama između vrhova Schilthorn i Bernese hodao je na visini od 2970 metara, piše The Sun.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message