Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
13 komentara

Ocu je poslala fotografiju slatke unučice na - pitonu

Jenny, koja već 16 godina radi u zoološkom vrtu, svoju je četveromjesečnu kćer Lily fotografirala u zagrljaju pitona. Ona i muž ne boje se životinja

townsville
Foto: townsville
13 komentara

Australka Jenny htjela je fotografijom kćeri Lily iznenaditi svog oca Johna Barana. Već duže vrijeme John je molio Jenny da napravi fotografiju unuke da bi ju imao kao uspomenu.
- Ubrzo sam dobio sliku na mobitel koju mi je proslijedila Jenny. Shvatio sam da je na slici moja unuka, ali mi nije bilo jasno na čemu leži i što je omotano oko nje, dok fotografiju nisam pokazao prijatelju. On me šokiran upitao odakle mi slika bebe i zmije - prisjeća se John.
Djed je fotografiju odmah prebacio na računalo i tek se tada uvjerio da je oko četveromjesečne Lily omotan piton. Nakon prvotnog šoka John je fotografiju Lily i pitona postavio kao pozadinu na svom računalu i zaključio kako mu se slika jako sviđa. Uvjeren je da je njegova kćer znala što radi pošto je u zoološkom vrtu zaposlena već 16 godina. Jenny je i svog supruga upoznala u zoološkom vrtu gdje on radi kao čuvar.
- Oni se ne boje životinja kao normalni ljudi. Mislim da moju unuku ne bi bezveze izlagali opasnosti da nisu upoznati s divljim životinjama - kaže djed John.
Malena Lily pozirala je uz četiri metra dugog burmanskog pitona. Ta zmija može narasti i do sedam metara te je šesta najveća zmija na svijetu. Hrani se sisavcima i malim životinjama.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message