Obavijesti

Viral

Osvoji karte za Silk Road Festival u Pulskoj Areni

Osvoji karte za Silk Road Festival u Pulskoj Areni
2

Silk Road Festival će se održati u Pulskoj Areni, 11. kolovoza 2017. godine s početkom u 20h - dijelimo 10 ulaznica za vrhunski spektakl

Haya band, svjetski poznati mongolski bend, Muye Wu, pijanist zlatnih prstiju i Zhihui Li, najpoznatiji kineski glazbeni inovator sa svojim bogatim glazbenim opusom očarat će publiku na jedinstvenom Silk Road Festivalu koji će se održati u Pulskoj Areni, 11. kolovoza 2017. godine s početkom u 20h.

Uz renomirane kineske glazbenike nastupit će i naša poznata violončelistica Ana Rucner kao gošća ove, do sada, najveće hrvatsko-kineske glazbene manifestacije koja se održava u ovom dijelu Europe.

Haya band je jedan od najpoznatijih i često nagrađivanih bendova koji spaja tradicionalnu mongolsku kulturu s crossover i svjetskom glazbom. Njihovu originalnu fuziju tradicionalnih i modernih glazbenih elemenata vokalno oplemenjuje pjevačica DaiQing Tana, nesvakidašnjeg glasa, koja ostavlja publiku bez daha.


Kako do ulaznica?

Možete osvojiti ulaznice za Silk Road festival odgovarajući na pitanje u obrascu na dnu članka: „Zašto baš ti trebaš osvojiti ulaznice za Silk Road festival?"

Požurite i prijavite se na natječaj do 4.8.2017. u 15:00, jer najkreativniji osvajaju:

5x dvije ulaznice za Silk Road festival

Pravila natječaja u cjelosti pročitajte ovdje.


O izvođačima i festivalu

Veličanstvenu interpretaciju klasične i tradicionalne kineske kulture u svom opusu publici će dočarati Muye Wu, poznati pijanist koji se školovao i na Visokom nacionalnom konzervatoriju za glazbu i ples u Parizu te na Pariškom konzervatoriju, dok je svoj prvi nastup održao je sa svega pet godina.

Ovaj glazbeni velemajstor i idol nacije kojeg i francuski Le Monde često ističe odvest će publiku iz kao kaosa u raj koristeći kompleksne glazbene interpretacije nabijene nježnim i intenzivno-strastvenim emocijama.

Mističnost humanističke Kine, egzotičan spoj istočnjačkih tradicionalnih gudačkih i drvenih puhačkih glazbala, lagane i tople note elektroničkih elemenata zapada prožimaju glazbeni opus najpoznatijeg new age glazbenika Zhihui Li-a.

On dolazi u pratnji sa svojim glazbenicima koji će inovatorski spojiti nespojivo koristeći moć bubnjeva, perkusija, basa, gitare, violine, kineske citre, puhačkih instrumenata i osebujne vokalne izvedbe.

Organizacija Silk Road Festivala nastala je u suradnji tvrtki iz bogate kineske pokrajine Hebei s Art Hill i Meritum komunikacijama iz Hrvatske. Pokrovitelji Festivala su Grad Pula, Hrvatsko-kineski kulturni centar i Kinesko Jugoistočno Europska Poslovna Asocijacija (CSEBA).

Sve detalje o najvećoj hrvatsko-kineskoj glazbenoj manifestaciji možete pronaći na www.croatiameetschina.com i Facebook stranici Croatia Meets China.

 

Fill out my online form.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"

Pretplatnici tiskanog izadnja 24sata u ponedjeljak 22. 4. imat će priliku osvojiti vrećicu za reciklažu.