Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
26 komentara

Osvoji prostranu SEAT Atecu koja vozača ostavlja bez daha

SEAT Ateca kao prvi SUV model brenda već je dobio titulu ‘Best buy car u Europi za 2017. godine’. Ovaj auto možeš osvojiti od 17. do 26. ožujka. VIše o nagradnoj igri saznajte u redovnom tiskanom izdanju 24sata

Foto: ilustracija

Dizajn, udobnost, lakoća vožnje, omjer vrijednosti i cijene te razvijena prodajno-servisna mreža, sve to SEAT Atecu čini najispativijom opcijom za kupce.

POGLEDAJTE VIDEO:

Čitaj 24sata i osvoji super atraktivnu Seat Atecu. Tagiraj prijatelja kojem želiš ovaj auto... Više na http://bit.ly/2m42dyv

Posted by 24sata on 16. ožujka 2017

Zbog svega toga je u okviru izbora Autobest 2017. dobila međunarodno priznanje kao Best Buy automobil u Europi za 2017. godinu. SEAT Ateca prvi je španjolski SUV u povijesti. Na prvi pogled izgleda moćno i snažno, s prepoznatljivim Seatovim dizajnerskim smjernicama, poput prednje rešetke hladnjaka ili svjetala. Osim izgleda, najveća njezina prednost jeste to što ima VW komponente. Podvozje, motore, mjenjače, pa i ostalu tehniku dijeli s Tiguanom. Iako nešto kraća od njega, nudi mnogo mjesta na stražnjim sjedalima i prtljažnik od 510 litara.

Foto: Gemma Rubio espin

Za pogon je zadužen 1,6 TDI koji razvija 115 KS. Dovoljno je snažan za ovaj auto, a to potvrđuju i vrlo dobre performanse, dok je s potrošnjom od šest litara i prilično štedljiv. U vožnji Ateca oduševljava. Izravan i komunikativan upravljač, precizan mjenjač sa šest brzina i sposoban ovjes čine Atecu zabavnijom od gotovo svih konkurenata. U zavoju nema naginjanja, a ponašanje više podsjeća na sportski kompakt nego na SUV.

Želite li osvojiti ovaj auto morate od 17. ožujka sakupiti 10 kupona. Više o ovoj nagradnoj igri potražite u tiskanom izdanju 24sata.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message