Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Osvojila 289 milijuna kuna no ostaje raditi u zatvoru

Majka dvoje djece prije šest godina bila je pred bankrotom, a danas je multimilijunašica. Još ne zna što će s novcima no neće dati otkaz na poslu

P./E.
Foto: P./E.

Majka dvoje djece iz New Yorka preko noći je postala milijunašica osvojivši na lotu Jacpot od 289 milijuna kuna. Garina Fearon (34) unatoč iznenadnom bogatstvu ostala je raditi kao čuvarica u zloglasnom zatvoru Rikers Island. Garina loto igra svakih šest mjeseci, a ovog puta zabunom je kupila pogrešan listić za igru 'Mega Millions' te uopće nije znala da je osvojila novac iako je gledala izvlačenje brojeva. Vraćajući se prošlog ponedjeljka s posla na autobusnoj stanici je izvukla listić i pročitala brojeve.
- Ugledala sam brojeve i počela trčati s jedne strane ulice na drugu i vrištati  - kaže Garina. Prvo će, kaže, razgovarati sa svojim šefovima jer ne želi dati otkaz iako će biti jedina multimilijunašica u zatvoru.
- Uzet ću par slobodnih dana, no ne želim dati otkaz - kaže i dodaje da prema zatvoru osjeća odanost jer ju je spasio prije šest godina. Ostala je sa samo 120 kuna u džepu i morala je proglasiti bankrot. Od propasti ju je spasio posao u zatvoru. No stvari su i dalje krenule po zlu jer su joj provalili u stan i odnijeli sve što je imala. Prvo što će napraviti s novcima je da će bolesnoj mami koja živi na Jamajki kupiti kuću. Osim toga, nema pojma što će s novcem.
- Ne znam ništa o ovolikoj količini novca - kaže.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message