Obavijesti

Viral

Komentari 0

Osvojite Philipsov štapni mikser i sudjelujte u izazovu!

Osvojite Philipsov štapni mikser i sudjelujte u izazovu!
2

Portal Gastro.hr vas poziva da se pridružite izazovu i saznate sve o tome kako pripremiti najbolji tulum u gradu! A možete osvojiti i Philipsov štapni misker!

VIDEO

Ljeto je vrijeme kada se pripremaju kućni tulumi i zabave na otvorenome, a vi već sad muku mučite što ćete pripremiti svojim gostima? Portal Gastro.hr vas izaziva da iskušate nove recepte za praktična jela koja će na svim ljetnim zabavama osvojiti vaše prijatelje i obitelj već na prvo kušanje!

Sve što trebate napraviti je ispod članka na portalu Gastro.hr ispuniti obrazac, a zauzvrat ćete kroz tri newslettera otkriti sve tajne koje trebate znati kako bi organizirali savršeni ljetni tulum!

Prvi newsletter ekskluzivnog sadržaja za registrirane korisnike, sa slanim jelima, stići će na vašu e-mail adresu 30. lipnja. Male trikove za slatka jela doznat ćete 7. srpnja, a za kraj 14. srpnja uživat ćete u pićima koja će svima utažiti žeđ i osigurati dobro raspoloženje na bilo kojoj zabavi.

Svi koji ispune obrazac i prihvate izazov portala Gastro.hr, imat će priliku osvojiti i štapni mikser Philips HR1623 koji kombinira 650W snage, tehnologiju miješanja ProMix i funkciju Turbo kako bi sve što želite ispasirati bilo jako glatko, pa čak i najzahtjevniji sastojci. S ovim štapnim mikserom odlično ste opremljeni za sve kulinarske podvige.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

O Philips štapnom mikseru

Štapni mikser Philips HR1623 može se pohvaliti snagom od 650W, tehnologijom miješanja ProMix te funkcijom Turbo za najbolje pasiranje bez grudica. Od dodatne opreme uz ovaj uređaj dolazi i kompaktna sjeckalica (300ml) koja omogućava sjeckanje mesa, začinskog bilja, orašastih plodova, sira, čokolade i luka u svega nekoliko sekundi. 

Posebnost ovog uređaja je u posebnom valovitom obliku donjeg dijela štapa ručne miješalice. Možete biti sigurni da tijekom miješanja neće biti prskanja ili nereda, dok jedinstvena ProMix tehnologija osigurava ujednačeno i brže miješanje.

Zato ispunite obrazac na portalu Gastro.hr, sudjelujte u izazovu i omogućite si priliku za osvajanje Philipsovog štapnog miksera

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"

Pretplatnici tiskanog izadnja 24sata u ponedjeljak 22. 4. imat će priliku osvojiti vrećicu za reciklažu.