Obavijesti

Viral

Komentari 3

Osvojite ulaznice za koncert Jure Stublića u Booglaoou!

Osvojite ulaznice za koncert Jure Stublića u Booglaoou!
1

U novom nagradnom natječaju koji traje od 29.02. do 01.03. najsretniji čitatelji će osvojiti dvije ulaznice za koncert Jure Stublića 02.03. u klubu Boogaloo

VIDEO

Nakon odličnog jesenskog koncerta Jura Stublić i grupa Film se vraćaju u Boogaloo s tradicionalnim proljetnim koncertom i to 2. ožujka. Iako kalendarski još neće biti proljeće sigurni smo da će koncert Jure Stublića i grupe Film unijeti atmosferu proljeća u vaša srca. S obnovljenim koncertnim programom i svojim velikim hitovima Jura će vas rasplesati i prirediti koncert za pamćenje.

Za ovogodišnji proljetni koncert Jure Stublića darujemo vam pet puta po dvije ulaznice. Za sudjelovanje u natječaju potrebno je samo ispuniti obrazac za prijavu te pričekati objavu dobitnika jer možda baš vi budete među 5 sretnika koje ćemo nagraditi s dvije ulaznice. Natječaj traje do 01. ožujka u 11:00 sati, a nagrađujemo svakog desetog prijavljenog

Obrazac za prijavu se nalazi ovdje, a sretne dobitnike ćemo objaviti 01. ožujka u podrubrici Nagradne igre

Što vas sve očekuje u Booglaoou

Grupa Film osnovana je 1978. godine u doba eksplozije punka i novog vala u Zagrebu i ostat će zapamćena kao jedna od osnivača novovalne scene uz Azru, Haustor, Prljavo kazalište, Idole, Električni orgazam i brojne druge. Grupa Film je već svojim prvim nastupima oduševila publiku i medije te su vrlo brzo stekli status prvorazredne novovalne klupske atrakcije.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70 kuna, a na ulazu će koštati 80 kuna. Početak koncerta je najavljen za 2. ožujka u 22:00 sata, a vrata kluba se otvaraju u 21:00 sat. U pretprodaji se ulaznice mogu kupiti na blagajni kluba Boogaloo, u Dancing Bearu, Dirty Old Shopu, Punktu 13, u music shopu Nova Glazbala i Eventim sistemu.

Boogaloo Club se prilagodio recesiji pa vas očekuju promotivne cijene pića. Također, Boogaloo ima veliku zatvorenu i grijanu terasu gdje se slobodno može pušiti.

Nakon koncerta će se nastaviti party pod imenom „Ravno do Dna“ gdje će DJ-evi Saša D Kalt i Aleksandar puštat sve najveće domaće pop i rock hitove od sedamdesetih do danas. Cijena ulaznice za party nakon koncerta će iznositi 15 kuna, a posjetitelji koncerta će moći slobodno ostati na partyju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.