Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Othranila zeku kojeg je umalo pripremila za ručak

Kad je labrador Teal ulovio i donio divlju zečicu, Tina Rhodes bila je spremna pripremiti ga za ručak. No shvatila je da postoji i mladunac

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
0 komentara

Iznenađenje je otkrila kad je pomislila da bi njezina obitelj mogla imati zečetinu na stolu. No mrtva zečica imala je neokočenog mladunca čije je srce još kucalo. Uspjeli su rasporiti zečicu i spasiti mlado. Mlada zečica sad ima tri mjeseca i zove se Čudo. Čim je spasila Čudo, Tina ju je odnijela svojoj sestri Margi Heath da se brine o njoj. Margi (57) iz Hampshirea u Britaniji hranila je Čudo i grijala je po cijele dane.
- Cijelo vrijeme bila je sa mnom u kući. Držala sam je u svom grudnjaku da joj bude toplo. U protivnom bi uginula - priča Margi.
Prema savjetima veterinara hranila ju je mačjim mlijekom koje je kupovala u veterinarskim stanicama. - Sad je već dovoljno velika da je nosim sa sobom kud god pođem. Svakog dana sa mnom ide u šetnju, na razne utakmice pa čak i u škole. U gradu je već svi znaju. Kriket klub razmatra da je uzme za maskotu. Ne znam što će biti s njom kad u potpunosti odraste i osjeti potrebu za razmnožavanjem. Naviknuta je na ljude, no u divljini ne bi preživjela - kaže Margi.
Da joj ne bi bilo dosadno, Čudo ima i prijatelja. Običnog zeca s kojim provodi dane u kući.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message