Obavijesti

Viral

Komentari 19

Otišla na odmor, a podstanar je njezin stan pretvorio u - bordel

Švicarka Sabrina Tobler (30) je otišla na Havaje kako bi se malo opustila. Svoj stan u Zürichu je iznajmila Nijemcu koji joj je izgledao ozbiljno. No izgleda da se prevarila

VIDEO

Sabrina Tobler (30) (*kako su ju novinari nazvali jer je htjela ostati anonimna) otišla je iz Züricha tri mjeseca na Havaje. Kaže kako se htjela odmoriti, a stan u kojem živi je iznajmila.

- Iznajmila sam ga Nijemcu koji je ostavljao vrlo ozbiljan dojam - kaže Sabrina. No izgleda da ju je i dojam prevario jer je muškarac u stanu napravio ilegalni bordel. 

- Nazvao me policajac i rekao mi što se događa - tvrdi Sabrina.

Na internetu se pojavilo više prostitutki koje na njezinoj adresi nude svoje usluge. Objavile su i oglase u kojima navode da "nude zabavu" i pozivaju klijente da ih posjete u navedenom stanu. Iako je policija u stanu već bila, prostitutke i dalje u njemu pružaju svoje usluge. 

- Osjećam se bespomoćno, nalazim se doslovno u raju, ali moje misli su stalno u Švicarskoj. Bez obzira što radim stalno mislim o svom stanu i svojim stvarima. Izgubila sam svoj dom, moram pronaći novi stan - kaže očajna Sabrina.

Policija kaže kako su muškarca upozorili da bez odobrenja vodi bordel, ali da se tu radi o prekršaju koji se kažnjava novčanom kaznom. Ipak, naglašavaju da je istraga i dalje u tijeku, piše švicarski Blick. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.