Obavijesti

Viral

Komentari 0

Par automobilom slučajno ušao na pistu zračne luke

Par automobilom slučajno ušao na pistu zračne luke
1

Pogrešno skretanje para koji je skupio novac za dobrotvorne svrhe liječničkog osoblja zračne luke Norwich prouzročio je veliki sigurnosni incident

VIDEO

Pat i Bridget Newman tražili su ulaz za urede liječničkog osoblja u zračnoj luci Norwich (Norfolk, Velika Britanija) da bi im predali ček na nešto manje od 100 tisuća kuna. Novac su prikupili dobrotvornom akcijom. Prošli su kroz otvorena vrata i našli se na impresivno prostranoj cesti. Nakon otprilike 400 metara, stariji par našao se u svom Volvu 960 pokraj putničkog aviona.
- Nismo ništa primijetili dok se nisu zaustavila dva velika vozila iz kojih su izašla tri čuvara. Tada sam pomislila, ups! Osjećala sam se krivom kad sam shvatila kakvu smo pomutnje izazvali - rekla je 60-godišnja gospođa Newman, koja na sreću nije vozila.
Čuvar rekao da imaju sreće da ih nije udario avion.
- Strašno mi je neugodno. Najrađe bi okrivio ženino loše čitanje karte, ali to ne bi bila istina. Jednostavno sam prošao kroz otvorena vrata - rekao je 63-godišnji vlasnik puba.
Nedavno je BBC tvrdio da je osiguranje zračne luke izuzetno loše jer su dvije novinarske ekipe ušle u zabranjeni dio bez poteškoća.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.