Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Pas mjesecima gutao golf loptice za vrijeme šetnje

Vlasnik crnog labradora Oscara, Chris Marrison, rekao je kako je čuo čudno zveckanje u trbuhu njegovog psa. U trbuhu je imao 13 golf loptica

ananova.com
Foto: ananova.com
3 komentara

Chris Morrison iz Dunferlinea u Škotskoj primijetio je neobične zvukove iz trbuha svoga psa. Chris crnog labradora Oscara svakog dana vodi u šetnju igralištem za golf koje je u blizini njegove kuće. Oscara je odvezao veterinaru koji je otkrio u psećem trbuhu 13 golf loptica. Jedna od loptica je bilo toliko dugo u njegovom trbuhu da je pocrnila od želučanih kiselina.
- Nisam siguran prije koliko vremena se ovo dogodilo, ali sigurno pas guta golf loptice već duže vrijeme. Opipao sam njegov trbuh i čuo loptice kako zveckaju. Nekoliko puta je loptice donio kući, ali nisam znao da ih je progutao tako mnogo, rekao je Chris Morrison. Oscaru su operacijom izvadili loptice. Bob Hesketh, veterinar koji je psa operirao, rekao je kako je mislio da se radio o dvije ili tri loptice. Dodaje kako su loptice iz njegovog trbuha samo ispadale. Oscar je na dijeti, a u šetnju više ne ide bez brnjice.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message