Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Pobjegao policiji i zvao 911 da se ruga: 'Za što vas plaćamo?'

Poziv Nicholasa Jonesa je ipak identificiran i Jones je dan kasnije uhićen pod optužbom za opasnu vožnju, bježanje od službene osobe i zlouporabu hitnog broja.

A uniformed Secret Service officer stands guard after a passenger vehicle struck a security barrier near the White House in Washington
Foto: JIM BOURG
2 komentara

Stanovnik Floride požalio se vlastima da je policija nesposobna jer ga nije uspjela uhvatiti nakon što im je pobjegao tijekom cestovne kontrole.

Nicholas Jones (19) pobjegao je 4. svibnja kada ga je policajac zatražio da se zaustavi na ugibalištu u okrugu Saint Johns, na sjeveroistoku Floride.

Oko sat vremena nakon događaja, muškarac je nazvao 911, broj za hitne slučajeve u SAD-u. "Za što vas plaćamo?", upitao je osobu koja je odgovorila na njegov poziv.

Ona ga je zamolila da objasni o čemu se radi, na što je on kazao: "Policajac je u mene uperio svjetla, stao je iza mene, i u trenutku kada je hodao prema mom automobilu, ja sam skrenuo i prošao pored njega".

Računajući da je policajac zapisao njegove registarske oznake, bio je nemalo iznenađen shvativši da je vozeći se dalje prošao kraj četiri policajca koji nisu učinili ništa."Šta uopće radite?", upitao je.

Njegov je poziv ipak identificiran i Jones je dan kasnije uhićen pod optužbom za opasnu vožnju, bježanje od službene osobe i zlouporabu hitnog broja. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message