Obavijesti

Viral

Komentari 31

Podsjetite se na deset najvećih bisera hrvatskog humora

Podsjetite se na deset najvećih bisera hrvatskog humora
10

Tko kaže da Hrvati nisu duhovit narod? Možda je problem što smo se godinama previše bavili mračnim temama i zanemarili šalu, ali talenta je ovdje oduvijek bilo

VIDEO

Ispitivanje Hrvata u Vojvodini

U Hrvatskoj počinje rat, ali "Zločesta djeca" uspijevaju gotovo nemoguće. Obradili su jednu tešku temu tako da smo se svi držali za trbuh od smijeha.

Hrvatski huligani odlaze na EURO

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za odlazak u Austriju i Švicarsku na EURO, a družina poznata kao "Gitak TV" pravi sjajnu parodiju na trenutačnu situaciju oko "Vatrenih".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Miroslav Ćiro Blažević kod Rečimira

Stari lisac Miroslav Ćiro Blažević mislio je da je sve vidio i prošao u životu, ali se gadno prevario. Ovako se ubija nekoga u pojam. Remek-djelo!  

Stilisti

Nova su vremena i sve više ljudi "izlazi iz ormara" i priznaju da su homoseksualci. Danči i Robi također su odlučili to više ne skrivati.

Rade u bunaru

Željku Pervanu i Zlatanu Zuhriću ponovo polazi za rukom od jedne teške i osjetljive teme napraviti urnebesnu komediju. Podsjetite se kako je Rade upao u bunar.

Tarik Filipović u ulozi pjesnika

Dan kada smo zamalo ostali bez Gorana Ivaniševića. Malo je nedostajalo da se "Zec" uguši od smijeha. Tarik Filipović, tada još nepoznat glumac, dočekuje hrvatsku tenisku reprezentaciju po povratku iz Maroka i njima u čast recitira pjesme.

Ševa razgovara s doktoricom

Društvo iz "Noćne more" na čelu sa Željkom Malnarom nasmijalo nas je toliko puta da se nemoguće sjetiti svih njihovih vragolija, a komali izdvojiti najbolju. Odlučili smo se za ovaj video u sjećanje na pokojnog Ševu.

Robert Knjaz i Mirko Filipović smještaju gostima

Pričati o humoru u Hrvata i zaobići Roberta Knjaza bio bi neoprostiv grijeh. Nažalost, jako puno njegovog materijala do danas nije postavljeno na YouTube. 

Prevara na Anteni uživo

Čak i danas traju rasprave dali se ovo doista dogodilo ili je u pitanju bio marketinški trik. Sasvim svejedno, legendarno je. 

Bijele udovice dale u zdrav mozak Vlatku Markoviću

Vlatko, koliko želiš butelja?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković