Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
23 komentara

Pogledajte kako sam nježna: Gorila Koko jako želi biti mama

Budući da je Koko gorila koja poznaje čak dvije tisuće engleskih riječi, djelatnicima Zaklade za gorile je tim više stalo da joj ispune želju. Mogla bi bebi prenijeti znanje

Screenshot
Foto: Screenshot

Tisuće i tisuće njenih obožavatelja već jako dugo čeka sretnu vijest, međutim jednoj od najpoznatijih gorila na svijetu nikako da se ispuni najveća želja - da postane majka.

Gorila Koko (41) ništa ne bi voljela toliko kao bebu, no djelatnici kalifornijske Zaklade za gorile joj zasad ne uspijevaju pomoći.

Naime, Koko se dosad nije željala pariti s dvama joj znanim mužjacima, s Michaelom (uginuo je 2000. godine) zato što ga je doživljavala kao brata, te s Ndumeom zato što se nikada nije toliko opustila u njegovoj blizini da bi mu dopustila intiman odnos.

Posvajenje je zato za nju najrealnija opcija, međutim djelatnici Zaklade se muče kako to ostvariti. Naime, do sada nisu našli niti jedan ZOO koji bi se odrekao mladunca, a ilegalna kupovina naravno da ne dolazi u obzir.

Zato je za Koko najveća šansa Ndume ukoliko mu uspiju naći ženku s kojom bi se pario. 

Koko je, istaknimo, gorila koja poznaje čak dvije tisuće engleskih riječi, pa je svima u Zakladi time više stalo da joj ispune želju jer bi to ujedno značilo da će svoje golemo znanje prenijeti na novu generaciju.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message