Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Policija razvalila vrata jer je kakadu zvao u pomoć

Pozivi u pomoć iz kuće u Trentonu u SAD-u zvučali su kao plač bespomoćne žene. Susjedi su pozvali policiju koja je oslobodila - kakadua

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
5 komentara

Nakon što su neko vrijeme slušali plačljive uzvike "Upomoć! Upomoć!" iz doma u Trentonu (New Jersey, SAD), susjedi su odlučili pozvati policiju u pomoć uplakanoj susjedi. Bar su oni mislili da je susjeda iz kuće do njihove u nevolji. Policajci su ubrzo i došli, a kako nitko nije otvarao vrata, provalili su u kuću i krenuli u akciju spašavanja. No umjesto uplakane kućanice, policajci su pronašli pričljivog bijelog kakadua. Zanimljivo je da ovo nije prvi puta da 10-godišnja ptica nazvana Luna viče nešto što u dom njezine vlasnice Evelyn DeLeon dovodi predstavnike zakona. Prije sedam godina Luna je satima oponašala dječji plač, a na kućna vrata tada je pozvonila državna organizacija za zaštitu prava djece. No, i taj put glavni krivac je bila Luna i njezino vježbanje novootkrivenog zvuka.
- Luna je većinu svog vokabulara naučila iz brojnih serija na španjolskom i engleskom koje gleda po cijele dane - kaže DeLeon.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message