Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
4 komentara

Poruku u boci bacili u Rajnu, otplutala je do Novog Zelanda

Obitelj Gogos je priopćila da su djeca Maja i Sila sada stari 12 i 14 godina te da su jako uzbuđeni zbog pisma. Žao im je, međutim, što nalaznici nisu priložili svoju adresu te će pokušati s njima stupiti u kontakt preko Facebooka

Foto: Pixabay (Facebook)
4 komentara

Kada je Julia Gogos iz Bonna sa svojom djecom prije osam godina u Rajnu bacila bocu s porukom, nije očekivala da će otplutati čak do Novog Zelanda.

Ali prošli tjedan, piše u subotu dpa, u poštanski sandučić obitelji Gogos stiglo je pismo obitelji Joy s Novog Zelanda, datirano 7.  veljače, u kojem piše da je boca s porukom pronađena u Aucklandu, prešavši 18.000 kilometara. 

Ivana Ivanović/Pixsell ROMANTIKA Putovala 28 godina: Do Ploča stigla poruka u boci iz Kanade

"Dragi Sila, Frida, Maja i Jon, pronašli smo vašu poruku u boci i šaljemo je natrag  iz Aucklanda, Novog Zelanda", stoji u pismu koje potpisuju Scott, Julia, Lea i Alice Joy.

Obitelj Gogos je priopćila da su djeca Maja i Sila sada stari 12 i 14 godina te da su jako uzbuđeni zbog pisma. Žao im je, međutim, što nalaznici nisu priložili svoju adresu te će pokušati s njima stupiti u kontakt preko Facebooka. Otac Christian Gogos je na toj društvenoj mreži objavio fotografiju pisma, ali za sada još nije primio nikakvu informaciju o kojoj novozelandskoj obitelji je riječ.

Yahoo News Poruka u boci stigla nakon 21 godine plutanja morem

"Htjeli bismo znati više o tome gdje je boca točno pronađena, u kakvom je sada stanju i jesu li je možda zadržali", kazala je Julia. Njezina obitelj nije nikada bila na Novom Zelandu, ali vjeruju da bi pismo moglo biti znak da bi trebali posjetiti tu pacifičku državu. (kt)

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message