Obavijesti

Viral

Komentari 26

Biramo Bond djevojku! Pošalji nam sliku i otputuj u London!

Biramo Bond djevojku! Pošalji nam sliku i otputuj u London!
6

Traži se Bond djevojka! Ako smatraš da bi se dobro snašla u toj ulozi, pošalji nam svoju fotografiju jer možda upravo ti postaneš vlasnica ove laskave titule!

VIDEO

One bez straha skaču iz aviona, vješto na skijama svladavaju najstrmije planine, ne libe se upotrebljavati oružje, a ni moderne tehnologije nisu im nepoznanica. Neke od njih pokušavaju spasiti svijet, dok ga druge žele uništiti. Mogu biti nježne ili okrutne, bilo koje rase i boje kose, no sve one svojom ljepotom, inteligencijom, hrabrošću i šarmom ostavljaju bez daha! Naravno da nisu bez razloga sve tako drage agentu i džentlmenu Jamesu Bondu, a sada ti Movieplex i 24sata pružaju priliku da i ti postaneš Bond djevojka!

Prepoznaješ li se u njenom opisu, prijavi se na naš natječaj, postani Bond djevojka i otputuj u London!

Pošalji nam svoju sliku i prijavi se

Ako si punoljetna, voliš filmove o tajnom agentu 007 i smatraš da bi se dobro snašla u ulozi prave Bond djevojke, pošalji svoju fotografiju do 15. studenog u 23:59 sati na mail adresu info@cineplexx.hr, a već 16. studenog na 24sata.hr provjeri jesi li ušla uži krug izbora. Tada ćemo objaviti fotografije 10 finalistica nakon čega će čitatelji portala do 19. studenog glasovati za svoju favoritkinju i tako odlučiti koja od djevojaka će ponijeti laskavu titulu Bond djevojke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na fotografijama moraju biti vidljivi lice i cijela figura, a možeš nam ih poslati maksimalno tri. Uz njih nam pošalji svoje osobne podatke te objašnjenje zašto bi baš ti trebala postati Bond djevojka!

Nagrade 

Odabrana djevojka osvaja put u London, "prebivalište" Jamesa Bonda, a nagrada uključuje povratnu avionsku kartu te smještaj (dva noćenja s doručkom za jednu osobu) u terminu kojeg dogovori s putničkom agencijom Elite Travel.

Ne čekaj s prijavom jer 40 djevojaka koje se na natječaj prijave do 30. listopada u 23:59 sati osvajaju po dvije ulaznice za veliku pretpremijeru filma Skyfall, koja će se održati 31. listopada u Cineplexxu u Zagrebu!

Prijavi se stoga na info@cineplexx.hr, a detaljna pravila natječaja prouči OVDJE.

Men's night u Cineplexxu City Centar One East

Ne propustite pogledati film Skyfall 31. listopada u 20 sati uz Heineken, a oni najsretniji otići će doma s  novim 007 parfemom!

Ulaznice potražite na blagajni kina ili na sljedećem linku.

U filmu Skyfall, Daniel Craig po treći puta tumači ulogu najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu, a uz njega glavne uloge su ostvarili Javier Bardem, Judi Dench, Naomie Harris, Berenice Marlohe, Ralph Fiennes, Albert Finney i Ben Whishaw.

U samom filmu Bondova lojalnost agentici M (Dench) doći će na kušnju nakon što ju počne sustizati vlastita prošlost. Poslije napada na MI6, agent 007 morat će pronaći i uništiti prijetnju. Scenarij za film napisali cu Neal Purvis, Robert Wade i John Logan.

[if gte mso 9]> <![endif] </p>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.