Viral

Komentari 2

Posvetio život Mad Maxu: Vozi Doga u Interceptoru

Posvetio život Mad Maxu: Vozi Doga u Interceptoru

Britanac opsjednut filmovima 'Mad Max' pretvorio je svoj život u san. Otvara muzej u gradu gdje je snimljen drugi dio trilogije s Melom Gibsonom...

Britanac Adrian Bennett iz Bradforda preselio se u zabačeni australski Silverton sa ženom i sinovima tinejdžerima. Zaljubio se u trilogiju s Melom Gibsonom nakon što ga je prijatelj nagovorio da odu u kino pogledati Mad Maxa prije 28 godina.
- Od početka do kraja filma vilica mi je bila na podu. Bio sam oduševljen - rekao je.
Kupio je stari Ford Falcon od kolekcionara iz Teksasa. Brodom ga je poslao u Englesku i pretvorio ga u repliku auta koji je u filmu vozio Gibsonov lik. Nakon posjeta Australiji, dao je otkaz i preselio se tamo. Prvo se smjestio u Adelaideu, a zatim je kupio farmu u Silvertonu početkom ove godine.
- Iz hobija je preraslo u opsesiju, a iz opsesije u ovo - rekla je supruga Linda i dodala kako je sve to normalno jer se postepeno događalo.
Adrian ima nekoliko replika automobila, uključujući buggy perkriven klokanovom kožom. Ima i psa Doga s kojim kruži u 'Interceptoru' i privlači pažnju turista. Planira otvoriti muzej slijedeće godine i uvjeren je kako će se financijski isplatiti.