Obavijesti

Viral

Komentari 0

Pravila igre “Osvoji 100.000 kuna na potrošačkoj kartici”

Nagradna igra “Osvoji 100.000 kuna na potrošačkoj kartici” održava se od 1. do 10. travnja 2011. u jednom kolu.

VIDEO

Na temelju članka 67. Zakona o priređivanju igara na sreću i nagradnih igara (Narodne novine 83/02) 24sata d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 3d donosi slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE
“Osvoji 100.000 kuna na potrošačkoj kartici”

Članak 1.
Priređivač nagradne igre pod radnim nazivom “Osvoji 100.000 kuna na potrošačkoj kartici” je 24sata d.o.o.,Zagreb, Oreškovićeva 3d, MB 3224945. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe dnevnog lista “24sata”, te unapređenja prodaje navedenog dnevnog lista.

Članak 2.
Nagradna igra održava se od 1. do 10. travnja 2011. u jednom kolu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Članak 3.
Početak nagradne igre “Osvoji 100.000 kuna na potrošačkoj kartici” je petak 1. travnja 2011. godine.

Članak 4.
Ukupni fond nagrada u nagradnoj igri “Osvoji 100.000kuna na potrošačkoj kartici” iznosi 120.000,00 kn sa PDV-om, a čini ga glavna nagrada:100.000 kn na standardnoj kartici Diners Cluba i sporedne nagrade:- 20 x 1.000 kn bonova za kupnju u svim Konzum prodavaonicama. Nagrade nisu zamjenjive za novac. Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 5.
Od 1. (petka) do 10. travnja 2011. (nedjelja) svaki danu 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon nagradne igre. U subotu, 9. travnja i nedjelju, 10. travnja ujedno će biti objavljeni i joker kuponi koji zamjenjujupo jedan propušten kupon. Kupone će čitatelji izrezivatii skupljati te će tijekom 10 dana sakupiti ukupno 10 kupona za nagradno kolo. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili 9 nagradnih kupona + joker kupon, ili 8nagradnih kupona + 2 joker kupona) za nagradno kolo i pošalju ih sa svojim podacima: ime, prezime, adresa,broj telefona s naznakom “Osvoji 100.000 kn“ na adresu P.P. 195, 10 001 Zagreb.U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponimakoje su pristigle na gore navedenu adresu do petka, 15.travnja 2011., do 9:00 sati ujutro.

Članak 6.
Nagrade će se javno izvlačiti u prostorijama SuperKonzuma, Dankovečka 95, Zagreb uz nadzor tročlanekomisije imenovane od Uprave 24sata d.o.o. i prisustvojavnog bilježnika i to u petak, 15. travnja, 2011. godinenakon 10:00 sati.

Članak 7.
Tročlana komisija i javni bilježnik nadziru izvlačenje nagrada,naznačenih u članku 4. ovih Pravila, te o tijeku javnog izvlačenja vode Zapisnik. Svi pristigli kuponi podložni su provjeri.

Članak 8.
Dobitnik/ci koji je osvojio nagradu/e u nagradnoj igri “Osvoji 100.000 kuna na potrošačkoj kartici” bit će objavljeni u dnevnom listu “24sata” u roku unutar deset dana, računajući od dana javnog izvlačenja nagrada u nagradnoj igri. Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivanja nagradne igre. Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka navedenih na kuponima. Navedene podatke upotrijebit ćemo za direktni marketing. Ispunjenjem kupona pošiljatelj daje privolu da njegove osobne podatke 24sata smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom dostave daljnjih promidžbenih materijala 24sata i sadašnjih i budućih poslovnih partnera 24sata. Podaci će se čuvati dok sam potpisnik ne zatraži brisanje iz zbirke.

Članak 9.
Priređivač nagradne igre osigurava sve objavljene nagrade u nagradnom fondu i jamči dobitniku njihovu isporuku.

Članak 10.
Svaki dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u roku15 (petnaest) dana od dana službene objave o ostvarivanju dobitka u nagradnoj igri. Po isteku roka iz stavka 1. ovog članka priređivač će pismeno obavijestiti dobitnika o dobitku i pravu da ga preuzme u roku 10 dana. Po isteku tog naknadnog roka dobitnik gubi pravo preuzimanja ostvarene nagrade. Ukoliko je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada glasi naime roditelja ili zakonskog skrbnika, te ju on i preuzimau ime dobitnika.

Članak 11.
Trenutkom preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 12.
U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika odbroja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 13.
Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran,odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.

Članak 14.
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 15.
Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financijana njih dade suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti budu objavljenau dnevnom tisku.

Članak 16.
U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Radovan Klaić
Član Uprave
KLASA: UP/I- 460-02/11-01/217
URBROJ: 513-07-21-07/11-2
Zagreb, 30.travnja 2011.






Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.

Hrvati su 'zatrpali' Plenkovićev TikTok: 'Daj 100 €', 'Po tebi sam nazvala mačku', 'Čekamo Zoku'
NEKI PIŠU DA JE SLADAK...

Hrvati su 'zatrpali' Plenkovićev TikTok: 'Daj 100 €', 'Po tebi sam nazvala mačku', 'Čekamo Zoku'

Dobro došli na moj službeni TikTok profil! Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama, poručio je Plenković u uvodnom videu...
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu