Obavijesti

Viral

Komentari 38

PRAVILA NAGRADNE IGRE: "Pretplati se i osvoji poklon bon Poliklinike Milojević"

PRAVILA NAGRADNE IGRE: "Pretplati se i osvoji poklon bon Poliklinike Milojević"

Nova nagradna igra "Pretplati se i osvoji poklon bon Poliklinike Milojević u vrijednosti 15.000kn" nagrađuje svoje aktivne pretplatnike na digitalno izdanje 24sata PLUS

VIDEO

Članak 1. 

Priređivač nagradne igre pod nazivom „ Pretplati se i osvoji poklon bon Poliklinike Milojević u vrijednosti 15.000kuna“ 

je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, OIB:78093047651. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe "24sata", unapređenja prodaje navedenog dnevnog lista te promocije partnera „Poliklinike Milojević“. 

 

Članak 2. 

Nagradna igra održava se od 27.07.2021. do 09.08.2021. 

 

Članak 3. 

Početak nagradne igre „ Pretplati se i osvoji poklon bon Poliklinike Milojević u vrijednosti 15.000kuna“ je utorak 27.07.2021.  U nagradnoj igri sudjeluju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koji na dan 09.08.2021. godine imaju aktivnu pretplatu na digitalno izdanje 24sata PLUS (https://www.24sata.hr/plus) u obliku “Mjesečnog pristupa” ili “Pristupa 365 dana” te koji su prilikom prijave na nagradnu igru ispunili online obrazac koji se nalazi na portalu 24sata s potrebnim podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona, mail adresa s koje je kupljena pretplata). Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih izdaju suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti budu objavljena na www.24sata.hr. 

 

Članak 4. 

Ukupni fond nagrade u nagradnoj igri iznosi 15.000,00 kn uključujući PDV, a čini ga: 

1 x poklon bon Poliklinike Milojević jedinične cijene 15.000,00 kn. Taj iznos nije moguće iskoristiti za sve usluge Poliklinike Milojević već samo isključivo za sljedeće: 
https://milojevic.hr/Cjenik/Nekirurski-injektivni-zahvati/ 
https://milojevic.hr/Cjenik/Dermatologija/  
https://milojevic.hr/Cjenik/Laserski-tretmani/ 
https://milojevic.hr/Cjenik/Oblikovanje-tijela/ 

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac Vrijednost nagrade izražena je s PDV-om. 

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog Crvenog križa. 

 

Članak 5. 

Dobitnik/dobitnica će se javno izvlačiti nasumičnim odabirom putem web stranice https://www.random.org/ u prostorijama redakcije "24sata", Oreškovićeva 6H/1, Zagreb u četvrtak, 12.08.2021. u 13:00 sati. 

 

Članak 6. 

Tročlana komisija nadzire izvlačenje nagrade naznačene u članku 4. ovih Pravila te o tijeku javnog izvlačenja vodi Zapisnik. 

 

Članak 7. 

Dobitnik koji osvoji nagradu u nagradnoj igri „ Pretplati se i osvoji poklon bon Poliklinike Milojević u vrijednosti 15.000kuna“ 

bit će objavljen na www.24sata.hr u roku od osam dana, računajući od dana javnog izvlačenja nagrade u nagradnoj igri. 

 

Članak 8. 

Priređivač nagradne igre osigurava nagradu objavljenu u nagradnom fondu i jamči dobitniku isporuku iste. 

 

Članak 9. 

Dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u roku 30 (trideset) dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade. Dobitniku će nagradu dostaviti priređivač na adresu dobitnika. U slučaju da se dobitnik ne javi u navedenom roku, priređivač će postupiti sukladno odredbama članka 15. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara. 

Po primitku nagrade, dobitnik će primiti dva primjerka Sporazuma o preuzimanju nagrade te je jedan dužan vratiti na adresu priređivača (24sata d.o.o., Oreškovićeva 3D, 10 010 Zagreb) s naznakom „Sporazum - Nagradna igra: „ Pretplati se i osvoji poklon bon Poliklinike Milojević u vrijednosti 15.000kuna“ 

a drugi primjerak Potvrde sačuvati. Osvojena nagrada se ne može zamijeniti za novac i neku drugu nagradu, niti se može prenijeti na treće osobe. Ukoliko je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada glasi na ime roditelja ili zakonskog skrbnika te ju on i preuzima u ime dobitnika. 

 

Članak 10. 

U trenutku preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku. 

 

Članak 11. 

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna. 

 

Članak 12. 

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni na web stranici 24sata.hr 

 

Članak 13 

Pravo prijave u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća). Sudjelovanjem u nagradnoj igri prihvaćaju se Pravila nagradne igre. 

  
Članak 14. 

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. 

 

Članak 15. 

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena, ostali podaci te fotografije mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu na svim platformama Organizatora.  
 

Članak 16. 

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu. 

 

KLASA: UP/I-460-02/21-01/312
URBROJ: 513-07-21-01-21-2
Zagreb, 19. srpnja 2021. 

 

Pravila o korištenju osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri „ Pretplati se i osvoji poklon bon Poliklinike Milojević u vrijednosti 15.000kuna“ koja se održava od 27.07.2021. do 09.08.2021. i davanjem izričite privole kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu proglašenja dobitnika nagradne igre. Pohrana i obrada osobnih podataka vršiti će se tijekom perioda 27.7.2021. do 12.8.2021., a od dana zaprimanja Vaših podataka. Također, dajem izričitu privolu i pristajem na objavu podataka dobivenih putem natječaja, na internet stranicama društva 24sata d.o.o.. U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite odjel marketinga slanjem e-mail obavijesti na marketing@24sata kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke. Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se obavijesti   trgovačko društvo 24sata d.o.o. u pisanom obliku na adresu  Oreškovićeva 6H/1,10010 Zagreb s napomenom „odjel marketinga GDPR“, elektroničkom obliku na marketing@24sata.hr. Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani. Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu od 24sata d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja ("pravo na zaborav"), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, Zagreb, ili putem elektroničke pošte na adresu: azop@azop.hr. Više informacija potražite u Politici zaštite privatnosti dostupnoj na https://azop.hr/politika-privatnosti/. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

FOTO Konačno našli krivca za prometni krkljanac u Solinu! Ali kvako da se čovjek na njih ljuti?
'IMAJU PREDNOST'

FOTO Konačno našli krivca za prometni krkljanac u Solinu! Ali kvako da se čovjek na njih ljuti?

Uobičajene gužve u Solinu: Gužve u svim smjerovima, stoji u opisu fotografije na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode

VIDEO Hidrant usred staze u Koprivnici. Izvođač radova za 24sata: Pratili smo projekt!
'PREMJESTIT ĆEMO GA'

VIDEO Hidrant usred staze u Koprivnici. Izvođač radova za 24sata: Pratili smo projekt!

Iz turske firme Cengiz koja je glavni izvođač radova kažu kako su pratili glavnu projektnu dokumentaciju i zakonske građevinske dozvole. Ali i da će premjestiti hidrant uz stazu
Nevjerojatno: Na Svjetskoj izložbi pasa u Zagrebu moći će se vidjeti 102 dalmatinera!
JAČI OD DISNEYA

Nevjerojatno: Na Svjetskoj izložbi pasa u Zagrebu moći će se vidjeti 102 dalmatinera!

Krajem travnja na Zagrebačkom velesajmu bit će čak 252 zlatna retrivera i 235 francuskih buldoga, ali i neke ekstremno rijetke pasmine, poput anatolijskog sultanskog hrta, s kojim je lovio i Sulejman Veličanstveni!