Obavijesti

Viral

Pravila nagradne igre Tehno u dnevnim novinama 24sata

Pravila nagradne igre Tehno u dnevnim novinama 24sata
1

Na temelju članka 69., stavka 10., Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) 24sata digital d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 3d donosi slijedeća:

VIDEO

PRAVILA NAGRADNE IGRE "Tehno"

Članak 1.
Priređivač nagradne igre pod nazivom "Tehno" je 24sata digital d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 3d, MB 2328569, OIB: 06665059407. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe dnevnog lista "24sata" i web stranice www.24sata.hr .

Članak 2.
Nagradna igra održava se 20. studenog 2010. godine.

Članak 3.
Pravila nagradne igre uz navođenje klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena 20. studenog 2010. na internet stranici www.24sata.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Članak 4.
Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre pošalju SMS sa ključnom riječi koja će biti objavljena 20. studenog 2010. u dnevnim novinama 24sata te svojim podacima (ime, prezime i adresa) na SMS broj 60024 (cijena SMS-a 2,40kn s PDV-om).
Članak 5.
Nagradna igra organizira se u jednom kolu. Svi koji pošalju SMS s ključnom riječi 20. studenog od 00:00:00 do 23:59:59 ulaze u izvlačenje.

Članak 6.
Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati s neograničenim brojem SMS poruka. Poruke koje nisu ispravno poslane ili su nepotpune ne ulaze u izvlačenje.

Članak 7.
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 8.
Fond nagrada sastoji se od:

1 x Rowenta usisavač Silence force Eco Intelligence RO 4762, jedinične cijene 1.899,00kn

Ukupna vrijednost nagradnog fonda (PDV uključen): 1.899,00 kn
Nagrada nije zamjenjiva za novac.

Članak 9.
Javna izvlačenje nagrade održat će se 22. studenog 2010. u prostorijama 24sata digital d.o.o. u Oreškovićevoj 3d, Zagreb, gdje će se slučajnim odabirom putem računala izvući dobitnik nagradne igre. Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija koju imenuje Uprava društva, koja će o tijeku javnog izvlačenja voditi Zapisnik.

Članak 10.
Ime dobitnika bit će objavljeno u dnevnim novinama 24sata 28. studenog 2010. Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena za potrebe priređivača nagradne igre.

Članak 11.
24sata digital će u pisanom obliku obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku osam dana od dana izvlačenja dobitnika. Dobitnici svoje nagrade mogu podići u prostorijama 24sata digital d.o.o. u Zagrebu, Oreškovićeva 3d, u roku od 30 dana od primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku svoje nagrade, 24sata digital će ih ponovno u roku od osam dana od isteka roka za preuzimanje obavijestiti o dobitku, te će nagrade moći preuzeti u roku od 15 dana u prostorijama priređivača. Ako dobitnik ni u naknadnom roku  ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Članak 12.
Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 13.
U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 14.
Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.

Članak 15.
Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.
Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i budu objavljena na internet stranici www.24sata.hr.

Članak 16.
Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 17.
U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.


Sanda Lončar
Direktorica 24sata digital d.o.o.

KLASA: UP/I- 460-02/10-01/845
UR.BROJ: 513-07-21-07/10-2
Zagreb, 15. studenog 2010.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'
'NISAM OVO NIKAD VIDIO'

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'

Iznad Karlovca su snimljeni krugovi na nebu. Snimke su stigle i sa sjevera Hrvatske. Čitatelji su zbunjeni. Kažu da ovako nešto nikad nisu vidjeli

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković