Viral

Komentari 0

Predstavljamo kino najavu koja je izazvala burne reakcije!

Predstavljamo kino najavu koja je izazvala burne reakcije!

Objavljen najnoviji trailer za ljetnu hit komediju Istjerivači duhova

Par sati nakon što je premijerno prikazan, najnoviji trailer za ljetnu hit komediju ISTJERIVAČI DUHOVA uzburkao je strasti filmskih obožavatelja diljem svijeta, a jedno je postalo sigurno: baš nitko nije ostao ravnodušan. Bez obzira voljeli ili ne kultni klasik iz 80-ih koji će ovoga srpnja doživjeti najsvježiji remake, nakon premijere novog foršpana koji je do sada prikupio već preko milijun i pol klikova na YouTubeu svatko je imao nešto za reći. Stoga vam ovom prilikom predstavljamo hrvatski trailer za jednu od najiščekivanijih filmskih komedija posljednjih nekoliko godina koja u domaća kina stiže 28. srpnja.

Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon i Leslie Jones četiri su znanstvenice koje prve shvate što se događa: duhovi počnu opsjedati New York. Kako bi ih pokušale zaustaviti, one kreiraju posebna oružja i oformljuju skupinu naziva „Istjerivači duhova“ u kojoj im se pridružuje i njihov tajnik kojeg tumači Chris Hemsworth. Iz najnovije kino najave jasno je da će upravo Hemsworth biti izvor obilja humora, ali u stopu će ga pratiti i komičarske zvijezde McCarthy i Wiig koje su se u ovom žanru već dokazale nastupavši u humorističnom remek-djelu „Djeveruše“ za kojeg je Melissa McCarthy nominirana za prestižnu nagradu Oscar u kategoriji najbolje sporedne glumice.

Akcijsku komediju ISTJERIVAČI DUHOVA režirao je Paul Feig koji će u filmu kombinirati sve elemente paranormalnih bitaka koje su proslavile originalnu franšizu uz plejadu novih (i ponešto starih, već nam dobro poznatih) likova. Tako će se uz već spomenute glavne glumice (i glumca) u ostalim ulogama pojaviti Andy Garcia, Michael Kenneth Williams, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver i Bill Murray.

Chris Hemsworth

Što god se dogodilo, jasno je da nas očekuje još jedna filmska ljetna avantura koja će postati box-office hit, jer malo tko će htjeti propustiti vidjeti kako izgledaju istjerivači duhova u novom, ženskom ruhu uz najmodernije specijalne efekte i dobro nam poznatu „Ghostbusters“ pjesmu.

Akcijska komedija ISTJERIVAČI DUHOVA

u domaća kina stiže 28. srpnja!