Obavijesti

Viral

Komentari 20

'Moj brat Robert Također': Top 15 bizarnih izbornih spotova...

'Moj brat Robert Također':  Top 15 bizarnih izbornih spotova...
1

Predizborni spotovi nekad su bili čisti trash, a uoči novih parlamentarnih izbora zavirili smo u riznicu Youtubea koji još uvijek na svom serveru drži bisere hrvatske političke scene. Skupili smo ih 15 bizarnih na jednom mjestu

VIDEO

1. HNS-ova putnica

Na ovu pristojnu mladu damu kao slučajno naleti novinarka i pita je za koga će glasati. Ona joj odgovori 'za HNS' jer su oni 'nekako za mlade, alternativu, kuže ljudska prava i Vesna joj se jako sviđa'. Glazba u pozadini samo pojačava dojam. 

2. Mata će 'ovaj put za HSP'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Godine 2011. HSP je svoj spot odlučio snimiti na stočnoj farmi na kojoj je jedan stočar drugog uspio u nekoliko sekundi uvjeriti da glasa za HSP. 

3. Gospođe s placa

Dvije gospođe u jednom trenutku hodaju Dolcem, u drugom kadru su kraj katedrale što je jedan od legendarnih prijelaza iz scene u scenu ikada. Glasat će, naravno za Čačića, jer im je, među ostalim, zgodan.

4. Ivo Josipović

Ivo Josipović je uoči prošlih parlamentarnih izbora snimio jedan od najčudnijih spotova u hrvatskoj povijesti. Pohvalio se da je spot bio vrlo jeftin, a to se i vidjelo. U originalnom ga je izdanju danas nemoguće pronaći pa ćete se morati zadovoljiti s jednom od brojnih parodija koje je inspirirao. 

5. Ribari padaju u vodu i odlučuju se za HSP

Dva ribara love ribu, jedan upadne u vodu i onda obojica kažu da će glasati za HSP. Sve je jasno, uopće se nećemo potruditi pitati za objašnjenje.

 

6. Milan Bandić radi više i od Japanaca

Prije oko dva tjedna Milan Bandić je objavio prvi u seriji predizbornih spotova u kojem svojim biračima poručuje da radi više od Japanca koji ne radi doslovno ništa osim 'pucanja' selfija po gradu. S obzirom da prema anketama ne prelazi ni izborni prag, spot mu očito baš i nije pomogao. 

7. SDP-ov spot iz Milanovićeva vremena

Redaju se SDP-ovci, pričaju nešto i pričaju, pričaju. O, evo i Zokija, ne izgleda loše mlad. Gotov spot. Zzzzz, skoro smo zaspali.

8.  Račan i Budiša nazdravljaju čajem

Ivica Račan i Dražen Budiša 2000. su se godine biračima predstavili pripremajući drva za zimu i nazdravljajući čajem ispred kamina. 

9. HDZ zna

Jedan od najbizarnijih i prilično jezivih predizbornih spotova HDZ je objavio davne 1992. godine kada su svoje političke protivnike popt Račana i Budiše prikazali kao neodlučne i loše momke koji nisu sigurni žele li Hrvatsku državu ili ne. 

10.  I moj brat Robert također

On je Niko Kovač, tadašnji kapetan hrvatske nogometne reprezentacije. Kao predstavnik dijaspore, poziva vas da glasate za Sanadera i HDZ. I njegov brat Robert također!

11. Jadranka Puž, hrvatska porezna obveznica

Ona je Jadranka Puž i prodaje na tržnici. Rođena je i radi u Hrvatskoj gdje uredno plaća porez. I njena sestra Barica također. SDP je ovaj spot napravio kao odgovor HDZ-u. Ispostavilo se da gospođa Puž nije stvarna ličnost, nego ju je glumila jedna umirovljenica.

12. Spot Miroslava Tuđmana

Miroslav Tuđman, Bosiljko Mišetić, Marko Perković Thompson, Jelena Perčin, Zdravko Tomac, general Tolj... Sve te face u jednom predizbornom spotu i zabava je zajamčena!

13. Siniša Vuco se obraća apostolima prije izbora

A ispod videa je naveo i broj žiro računa na koji možete uplatiti za njegovu predizbornu kampanju. Valjda još drži taj račun u banci aktivnim.

14. Za Borisa, za Borisa, za jedan novi hrvatski dom

Tko se ne sjeća Borisa Mikšića, američkog biznismena hrvatskih korijena i nesuđenog hrvatskog predsjednika?

15. ' Vrati se ćaća, spasi Hrvatsku iz ove krize'

I Lino Červar također vjeruje u Ivu...

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"

Pretplatnici tiskanog izadnja 24sata u ponedjeljak 22. 4. imat će priliku osvojiti vrećicu za reciklažu.