Obavijesti

Viral

Komentari 1

Preseksi plavušu za let avionom ogrnuli dekom!?

Preseksi plavušu za let avionom ogrnuli dekom!?
6

Atraktivna plavuša iz San Diega ušla je u avion u ultrakratkoj minici. Stjuard na letu za Tucson prišao joj je i rekao da ne može letjeti takva

VIDEO

Kyla Ebbert (23) ušla je u avion iz San Diega za Tucson u američkoj državi Arizoni tek nakon što je noge pokrila dekom, a grudi vestom. Isti dan letjela je nazad bez problema. - Prije polijetanja došao je gospodin iz kompanije Southwest airlines i zamolio me da izađem. Rekao je: 'Ovo je obiteljski let, a vaša odjeća je neprikladna i moram vas zamoliti da pričekate drugi let. Pitala sam što je neprikladno. Rekao je: Sve! Imala sam dogovoreno kod doktora i nisam htjela raditi scenu. Zamotala sam se dekom i pokrila gornji dio vestom. Bilo mi je jako neugodno jer su svi putnici čuli što mi je rekao - prepričava Kyla. Ona se istog dana, u istoj minici, i na letu iste kompanije vratila u San Diego, no u povratnom letu je, kaže, 'dobila samo komplimente'. Drugog dana u pratnji majke i odvjetnika pojavila se u jednoj TV emisiji u istoj odjeći, a u trenutku kad sjeda ispred TV voditelja ispod kratke minice vide se njezine gaćice. - Na letu prije incidenta nisam provocirala, sjedila sam prekriženih nogu i listala časopis - kaže seksi putnica. Kompanija stoji iza odluke svog djelatnika; 'Zamoljena je da odjeću prilagodi tako da ne otkriva toliko i nakon toga je bez problema ušla na let. Prevezemo 96 milijuna putnika godišnje, a ovakve situacije su rijetke', stoji u priopćenju Southwesta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.