Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Pripremi se za super ljeto po svom guštu samo uz 24sata

U srijedu, 17.7., ne propustite fantastičnu kuharicu s brzim ljetnim jelima. Ljeto uz 24sata postalo je još bolje, očekuje vas dodatni sadržaj, nagradne igre, vrući ljetni horoskopi, lagani recepti, enigmatika i top dijete

Krenuli su vrući ljetni dani i vrijeme godišnjih odmora, a vaše omiljene novine donose vam dobitnu kombinaciju za bezbrižno i zabavno ljeto. 'Ljeto po mom guštu' u 24sata svakog dana na još više stranica donosi vam nagradne igre, seksi horoskop i vruće savjete, top dijete i recepte, superenigmatski prilog te priče o hrvatskom nogometnom srebru iz Rusije

Uz 24sata bezbrižno uživajte u ljetu bez viška kilograma, uz lagane recepte i top dijete. Za ljeto puno strasti pripremili smo vruće savjete, informacije o prirodnim afrodizijacima i seksi horoskop.

Uz nezaboravne priče prisjetite se slavnih trenutaka naših srebrnih Vatrenih, a poželite li pak vježbati mozak na plaži i pritom se zabaviti, to možete uz najveću i najbolju enigmatiku u 24sata. 

Od ponedjeljka 8.7. do nedjelje 14.7. ne propustite novu nagradnu igru 24sata! Uz samo jedan kupon osvojite 10 000 kuna za shopping u Tommyju te 1000 kuna za gorivo na Croduxu. Sve što trebate je izrezati i ispuniti kupon iz dnevnog izdanja 24sata i poslati na našu adresu P.P. 600, 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata „Bezbrižno ljeto uz shopping i gorivo“. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe barem 1 nagradni kupon, ispune ih sa traženim podacima i pošalju na traženu adresu. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do ponedjeljka, 29.7. do 9:00, a na isti dan će se održati izvlačenje, nakon 10:00 sati.

četvrtak 11.7. ne propustite vruće astrološke prognoze za ljeto 2019. Samo u 24sata pročitajte što vam je zapisano u zvijezdama u velikom ljetnom ljubavnom horoskopu.

Prisjećamo se i slavnog uspjeha naših Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Stoga, u ponedjeljak, 15.7. svim čitateljima darujemo veliki poster s našim srebrnim nogometašima.

Na odmoru ste i ne pripremaju vam se komplicirana jela? 24sata ima recepte za najslasnija lagana ljetna jela: fine tjestenine, osvježavajuće salate i lagane deserte. Kuharicu 'Najslasniji ljetni miks' darujemo svim čitateljima 24sata u srijedu,17.7.

Uživajte u ljetnoj shemi 24sata po vašem guštu.

 

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message