Viral

Komentari 21

Pronašla je način kako izbjeći ljigavce iz teretane: 'Potrebno vam je samo smeđe sjenilo!'

Pronašla je način kako izbjeći ljigavce iz teretane: 'Potrebno vam je samo smeđe sjenilo!'

Cura na TikTok-u je otkrila novi način kako bi držala ljigavce u teretani po strani. 'Stavila sam samo malo smeđeg sjenila na vrat. Nitko mi se nije približio cijeli dan!' Video je skupio preko 150.000 lajkova

Korisnica TikTok-a pod imenom @blackmarketbagelsociety0 objavila je video na kojem tvrdi da su muškarci u teretani prestali popravljati njezine vježbe otkad na vratu ima - ljubavni ugriz.

Svoj genijalni hack je pokazala na snimci. - Uzmem samo malo smeđeg sjenila i razmažem ga po vratu. To mi omogućuje da imam miran trening u teretani i znam da me nitko neće gledati i ispravljati. - rekla je ja TikTok-u.

Video je postao viralan i skupio je čak 191.000 lajkova. - Čini se da mi se forma poboljšala - našalila se u naslovu videa.

Među komentarima su se oglasile druge cure i žene koje svakodnevno imaju isti problem.

- Oni više poštuju čovjeka s kojim si, nego tebe kao čovjeka. To nam puno govori o društvu – glasio je jedan od komentara.

Drugi komentari su rekli da je to tužno i žao im je što je morala ići do ekstremnih granica kako bi natjerala muškarce da se drže podalje od nje.

Ranije ovog mjeseca s istim problemom se susrela i osobna trenerica Heidi Aragon.