Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Protiv nemilosrdne bolesti on se bori 'repanjem' - Eminema

Sparsh Shah rođen je s vrlo rijetkom bolešću zbog koje ima nevjerojatno krhke kosti. U 12 godina svojeg života već je imao 125 prijeloma, no on ne očajava i hrabri se - pjesmom...

Foto: YouTube
7 komentara

Mali Sparsh je naime rođen s neizlječivom bolešću 'Osteogenesis Imperfecta'. Radi se o bolesti vezivnog tkiva koja se očituje prijelomima kostiju, deformitetima kostura i osteoporozom. U slučaju ovog dječaka već umjereni stisak ruke može uzrokovati lom kostiju u njegovoj šaci. 

Njegove kosti toliko su krhke da mu onemogućuju dizanje tereta, pa čak i normalan hod i kretanje. Dosad je preživio 125 lomova i 'samo Bog zna koliko će ih još imati', kažu njegovi roditelji. 

- Unatoč svemu, Bog mu je podario prekrasan glas i briljantan um. Dosad je napisao nekoliko autorskih pjesama, kao i glazbu za njih. Unatoč svim izazovima, njegov je duh neslomljiv. Jednoga dana želi pjevati pred milijunima ljudi i inspirirati ljude svojim primjerom, stoji na njegovom YouTube kanalu.  

Njegova izvedba Eminemove pjesme 'Not Afraid' trenutno je jedan od najpopularnijih videa na Redditu s gotovo 100 tisuća pregleda. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message