Obavijesti

Viral

Komentari 0

'Radila sam, nisam imala sreće i sad u 81. godini dobijem auto'

'Radila sam, nisam imala sreće i sad u 81. godini dobijem auto'

Cijeli sam život radila kao konj i nisam imala puno sreće. Sad, u 81. godini, nakon mnogo godina, uz pomoć svojeg sina dobila sam barem jednu radost, ispričala je sretna dobitnica Marija Batel

VIDEO

Feštu nećemo raditi sve dok auto ne stigne u dvorište, jer je izvlačenje bilo oko 1. travnja, tako da još ne vjerujemo i pomalo sumnjamo da je riječ o nekoj neslanoj šali, zdušno kažu Marija i Robert Batel, sretni dobitnici automobila Hyundai Kona. 


Značenje imena Kona je “onaj koji je postojan, stalan, čvrst”. Upravo takav bio je i pokojni muž dobitnice Marije Batel, koji je više od 40 godina igrao nagradne igre s kuponima iz novina, no nikad ništa nisu dobili sve dok njezin sin Robert nije odlučio uzeti “stvar u svoje ruke” i okušati sreću u popularnoj nagradnjači 24sata. 


Vidjevši na portalu 24sata.hr da se dijele auti, Robert je zaključio kako bi se ovaj put možda isplatilo izazvati božicu sreće Fortunu, te je predano deset dana sakupljao kupone i poslao ih. Ali ne na svoje ime nego na ime svoje majke. I Fortuna je ovaj put rekla – neka Hyundai ide u Kavran, malo selo na jugu Istre, nekoliko kilometara od Pule, u općini Marčana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.


- Cijeli sam život radila kao konj i nisam imala puno sreće. Sad, u 81. godini, nakon mnogo godina, uz pomoć svojeg sina dobila sam barem jednu radost – kaže nona Marija, iako njezino držanje i bistrina govore da je riječ o baki punoj zdravlja i života. 
Kako se ono kaže, čovjek nikad ne bi rekao da je gospođa Marija već 27 godina u mirovini. Inače, Robert radi kao ekonom u staračkom domu. 


Baš kad sam oko 12 sati vozio ‘neke lonce’ iz kuhinje, zazvonio mi je mobitel i obavijestili su me da smo dobili glavnu nagradu – priča Marijin sin dodajući kako je često kupovao 24sata jer, osim dobrog štiva, stara majka voli kratiti vrijeme ispunjavajući križaljke, a i TV program joj je od pomoći.  


Svoje novo prijevozno sredstvo Marija će koristiti za odlazak liječniku i u kupnju. Budući da nema vozačku dozvolu, majku će morati voziti sin ili unuk. 
– Muž mi nije dao da polažem, a sad mi je malo kasno da idem u autoškolu – priznaje sretna dobitnica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"

Pretplatnici tiskanog izadnja 24sata u ponedjeljak 22. 4. imat će priliku osvojiti vrećicu za reciklažu.