Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
16 komentara

Rastavljeni su, ali on još šalje čestitke i darove njihovom psu

Frankie je nastavio slaviti rođendan svojeg psa, šaljući mu čestitke i poklone. Nakon što se ova vijest počela širiti društvenim mrežama, na internetu je započela kampanja za pomirenje para..

Foto: Twitter

Rebecca i Frankie Hernandez vjenčali su se 2012. i ubrzo usvojili psića Apolla. Čak i nakon što se par rastao 2015., Frankie je nastavio slaviti rođendan svojeg psa, šaljući mu čestitke i poklone. Nakon što se ova vijest počela širiti društvenim mrežama, na internetu je započela kampanja za pomirenje para.

Iako su neizmjerno voljeli Apola, mladi par je nakon godine dana braka počeo osjećati manjak ljubavi u vezi.

"Bili smo mladi; ne toliko zreli koliko smo mislili", rekla je Rebecca.

Foto: Twitter/Jeremy Meeks


Par se rastao 2015. Apolo trenutačno živi s Rebeccom, ali se i dalje redovito viđa s vlasnikom, koji mu na njegov rođendan šalje čestitke i poklone.

Posljednja čestitka rasplakala je Rebeccu, koja je podijelila cijelu priču na društvenim mrežama. Od tada, Twitter je eksplodirao od komentara i želja da mladi bračni par ponovno bude zajedno. Pozornost koju je internet poklonio Apolu i njegovoj priči navela je Rebeccu na priznanje da , nakon što se priča proširila internetom, je provela dugo vrijeme u razgovoru s Frankiejem 

"Ovoliko mnogo nismo već dugo pričali. Čudno je kako nas ovakva stvar može zbližiti", navodi Rebecca.

Moć društvenih medija ili jednostavno, sudbina? Oba faktora igraju ulogu u raspirivanju ljubavnog plamena između ovog mladog para.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message