Obavijesti

Viral

Komentari 16

Rastavljeni su, ali on još šalje čestitke i darove njihovom psu

Rastavljeni su, ali on još  šalje čestitke i darove njihovom psu
3

Frankie je nastavio slaviti rođendan svojeg psa, šaljući mu čestitke i poklone. Nakon što se ova vijest počela širiti društvenim mrežama, na internetu je započela kampanja za pomirenje para..

VIDEO

Rebecca i Frankie Hernandez vjenčali su se 2012. i ubrzo usvojili psića Apolla. Čak i nakon što se par rastao 2015., Frankie je nastavio slaviti rođendan svojeg psa, šaljući mu čestitke i poklone. Nakon što se ova vijest počela širiti društvenim mrežama, na internetu je započela kampanja za pomirenje para.

Iako su neizmjerno voljeli Apola, mladi par je nakon godine dana braka počeo osjećati manjak ljubavi u vezi.

"Bili smo mladi; ne toliko zreli koliko smo mislili", rekla je Rebecca.


Par se rastao 2015. Apolo trenutačno živi s Rebeccom, ali se i dalje redovito viđa s vlasnikom, koji mu na njegov rođendan šalje čestitke i poklone.

Posljednja čestitka rasplakala je Rebeccu, koja je podijelila cijelu priču na društvenim mrežama. Od tada, Twitter je eksplodirao od komentara i želja da mladi bračni par ponovno bude zajedno. Pozornost koju je internet poklonio Apolu i njegovoj priči navela je Rebeccu na priznanje da , nakon što se priča proširila internetom, je provela dugo vrijeme u razgovoru s Frankiejem 

"Ovoliko mnogo nismo već dugo pričali. Čudno je kako nas ovakva stvar može zbližiti", navodi Rebecca.

Moć društvenih medija ili jednostavno, sudbina? Oba faktora igraju ulogu u raspirivanju ljubavnog plamena između ovog mladog para.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!
Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju