Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
14 komentara

Ratoborna mlada napravila kaos u salonu vjenčanica

SAD: Djevojka je bila nepristojna i svadljiva, pa joj vlasnik salona nije htio prepraviti vjenčanicu i izbacio ju je na ulicu. Ona se vratila s tri rođaka

YouTube
Video: YouTube
14 komentara

Tri muškarca završila su u pritvoru u Detroitu u SAD-u zbog napada na vlasnika salona vjenčanica. Vlasnik Hekmat Putruss prvo se u utorak posvađao s mladenkom koja je tražila prepravke na vjenčanici. Djevojka je, kaže, bila svadljiva i nepristojna te joj je odbio prekrojiti haljinu i izbacio ju iz salona, nakon čega mu je ona zaprijetila smrću. Vlasnik je odmah zaključao salon i pozvao policiju. Međutim, nije znao da je žena, koja je bila u pratnji mladenke, ostala u salonu. Kad se ratoborna mladenka vratila s trojicom rođaka, ona im je otključala vrata salona.  Napali su Putrussa, tukli ga i navlačili, a jedan od napadača pljunuo je i ošamario Putrussovu suprugu koja ga je pokušala obraniti. U tučnjavu se upetljao i vlasnikov sin. Lutke su letjele, veći dio salona je uništen, te je šteta oko 106.000 kuna.
- Ti ljudi očito ne znaju kako se problemi rješavaju u Americi. Valjda misle da žive u brdima u Iraku - rekao je vlasnik salona.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message