Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

Riđokosi dečki zbog 'Sheeran efekta' bolje prolaze kod žena

Otkada je britanski pjevač postao slavan, jedan od pet riđokosih muškaraca starih između 25 i 34 godine dobiva više pažnje ženskog roda

PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
6 komentara

Najnovije ispitivanje pokazalo je da riđokosi muškarci sve češće imaju uspjeha u osvajanju žena zahvaljujući tzv. Ed Sheeran efektu. Možda su ih u školi zadirkivali zbog bakrene kose i pjegica, no podaci pokazuju da otkada je britanski pjevač postao slavan, jedan od pet riđokosih muškaraca starih između 25 i 34 godine dobiva više pažnje ženskog roda. Ispitani riđi muškarci tvrde i da im se sve manje rugaju i dobivaju više komplimenata. 

Čak i žene smatraju da im se, zbog slave Eda Sheerana (26), riđokosi sve više sviđaju. Jedna od tri kažu da imaju pozitivniju percepciju o riđokosim muškarcima zbog Sheeranove popularnosti.

Anketu je provela stranica onepoll.com te je otkrila da se četvrtina ispitanih slaže da javnost generalno pozitivnije gleda na riđokosu populaciju.

Ipak, spomenuti Ed Sheeran zasjeo je tek na četvrto mjesto najzgodnijeg slavnog riđeg dečka, a na listi je trijumfirao princ Harry (33).

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message