Obavijesti

Viral

Komentari 5

Ribari izvukli tunu od 2,70 metara i tešku 300 kg

Ribari izvukli tunu od 2,70 metara i tešku 300 kg
3

Na pulsku tržnicu ribari su donijeli golemu tunu dugačku 2,70 metara. Meso ribe prodaje se za 80 kuna po kilogramu koje će navodno brzo nestati

VIDEO

Nikada nisam vidio ovako golemu tunu jer su u našem dijelu Jadrana veliki primjerci teški oko 150 kilograma. Ovo je pravo čudo, komentirao je jedan od mnogobrojnih posjetitelja koji su mobitelima i fotoaparatima zabilježili nevjerojatan domaći ulov. U prepunu pulsku ribarnicu ribari su, na zaprepaštenje svih, donijeli golemu tunu dugačku 2,70 metara i tešku više od 300 kilograma.
- Tunu su ulovili brodom Alma ispod Malog Lošinja, a prodaje se za 80 kuna po kilogramu. To je čisto meso i sigurno ćemo je prodati - rekla je  Almira Raimović sa štanda na koji je tuna stigla. Morskoga gorostasa ulovila su četiri ribara.
- Ovo je vjerojatno jedan od najvećih primjeraka u našemu moru jer tune ne stignu doseći takvu dužinu zbog čestog izlova - zaključila je Almira i dodala da su lani imali također veliki ulov. Tada su ribari uhvatili morsku lisicu od oko 200 kilograma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.