Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
21 komentara

Riješili slučaj 'duha mladenke' koji je plašio vozače u Srbiji

Srpska policija traži dvojac koji je na cesti plašio vozače. Pronašli su dokaze uz cestu i očekuju da će uz pomoć analize otisaka prstiju pronaći 'šaljivdžije'

foodtrip.deviantart.com
Foto: foodtrip.deviantart.com
21 komentara

Policija u Boru uspjela je razotkriti misterij lebdeće mladenke koja je na cesti plašila vozače s cvijećem u rukama i velom preko glave. Naime, po dokazima koje su pronašli, zaključili su da su za iluziju duha koji plaši vozače kriva dva muškarca. 

- Jedan je stajao na dijelu puta koji je uzvišen, ali nije osvijetljen, tako da se vozačima činilo da lebdi. Drugi, obučen identično, bio je u autu parkiranom podno brda, ali tako da se ne vidi s ceste. Kada bi čuli da dolazi auto, ovaj je kroz 'šiber' izranjao i pružao buket prema dolazećem autu, a zatim se ponovno uvukao u auto. tada bi vozači ugledali drugu osobu na brdu, pa bi im se činilo da je žena koju su prvo vidjeli nestala i pojavila se lebdeći iznad ceste, rekao je izvor za srpski Alo. Policija je pronašla tragove guma gdje je bio skriven auto i još neke materijalne dokaze koji bi ih analizom otisaka prstiju trebali dovesti do 'šaljivaca'. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message