Obavijesti

Viral

Komentari 61

Romantični suprug pokazao je što je ljubav i kako voljeti ženu

Romantični suprug pokazao je što je ljubav i kako voljeti ženu
1

Premda su u braku od 2011. godine i već imaju troje prelijepe djece, čarolija u vezi Judy i Benjamina jednako je snažna kao večeri kada su im se pogledi prvi puta sreli

VIDEO

Amerikanac imena Benjamin definitivno nije jedan od onih supruga koji će dopustiti da vrijeme ugasi žar u njegovome braku. Voljenoj Judy na svaki način i svaki dan daje do znanja koliko mu je do nje stalo, a njegova je zadnja gesta u petak izazvala golemo odobravanje na društvenim mrežama.

Naime, nakon što je njegova draga nedavno primijetila kako je jedan restoran idealan za vjenčanja, Benjamin se potrudio i tamo je izveo na romantičnu večeru.

Trenutak je ukrasio pismom koje ju je dočekalo na stolu, a u kojemu je na divan način izrazio što osjeća. Pročitajte ga:

Judy, ti si istinski nevjerojatna žena. Kao prijatelju ti nitko nije ravan. Kada si pristala na vezu sa mnom učinila si me najsretnijim čovjekom na svijetu. 

Brak s tobom je najbolja stvar koja mi se dogodila i ne želim ništa drugo u životu do toga da te imam svaki dan. Unatoč brojnim izazovima s kojima sam se susreo, čini se kao da si svaki dan činila boljim u odnosu na prethodni.

I točno u trenutku kada sam pomislio da ne može biti bolje, rodila si našu prelijepu Jullianu i svijet je za nju postao radosniji. Najbolja si majka.

Tada smo blagoslovljeni za još dva anđela. Keira i Miya mogu ponekad biti vrlo zahtjevne, ali način na koji ti o njima brineš u meni izaziva golemo poštovanje. Tvoja ljubav prema našoj djeci je fenomenalna i vrlo sam ponosan što te mogu zvati majkom naših djevojčica.

Zaslužuješ sve što poželiš i nadam se da svaki dan činim sve što mogu da ti to i pružam. Volim te, ljubavi, i ne mogu dočekati što vrijeme donosi ispred nas. Voli te Benji - napisao je.

Benjamin i Judy su, napomenimo, u braku su od 2011. godine te od tada rado bilježe i objavljuju događaje u njihovim životima. Kao rijetko skladan par su stekli i zavidan broj obožavatelja na društvenim mrežama (na YouTubeu ih prati 880.000 ljudi), te stoga ne čudi što je ovaj video u roku od par sati postao viralan. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.