Obavijesti

Viral

Komentari 0

S jednim kuponom iz 24sata do 10.000 kuna za super shopping

S jednim kuponom iz 24sata do 10.000 kuna za super shopping
1

ZAIGRAJ I OSVOJI U ponedjeljak 30. rujna u dnevnim novinama 24sata pronađi jedan kupon, izreži ga i pošalji te osvoji 10.000 kuna na potrošačkoj kartici

VIDEO

Za samo dva dana, 30. rujna, u dnevnim novinama 24sata ćemo objaviti jedan nagradni kupon uz koji ćete uz malo sreće moći osvojiti glavnu nagradu, odnosno čak 10.000 kuna na potrošačkoj kartici Podravske banke.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 1 nagradni kupon, ispune ih sa traženim podacima i pošalju na adresu: "P.P. 650, 10 001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra “S jednim kuponom do 10.000 kuna“.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do ponedjeljka 14. listopada 2019. do 9 sati.

Nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije “24sata”, Oreškovićeva 3d, Zagreb uz nadzor tročlane komisije i javnog bilježnika i to u ponedjeljak 14. listopada 2019. nakon 10 sati. Tročlana komisija nadzire izvlačenje nagrade, a svi pristigli kuponi podložni su provjeri. Dobitnik koji je osvojio nagradu u nagradnoj igri “S jednim kuponom do 10.000 kuna“ bit će objavljen na www.24sata.hr u roku deset dana, računajući od dana javnog izvlačenja nagrada u nagradnoj igri.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje prihvaćaju objavljena pravila. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Pravila korištenja osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri „S jednim kuponom do 10.000 kuna“, koja se održava u jednom kolu 30.9. 2019., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta

Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi
POGLEDAJTE VIDEO

Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi

Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini...
Ambiciozna Australka: 'Ove ću godine spavati s 365 frajera. U 2025.  želim da ih bude 600...'
'NE OSUĐUJTE ME'

Ambiciozna Australka: 'Ove ću godine spavati s 365 frajera. U 2025. želim da ih bude 600...'

On je odan, nježan, ne osuđuje, smiješan je, ima slične interese kao i ja, samouvjeren je, ali nikako bahat, opisuje Australka svojeg idealnog muškaraca...